Marmorering med bling

Mina marmorerade naglar håller fortfarande bra, men jag ville piffa upp dem lite, så jag la på ett lager Color Club Si Vous Please! Det är ett fint överlack med smått holografiskt glitter. Jag tycker det blev rätt bra, klart piffigare. (Senare tillägg: Fast lite Hello Kitty-varning blev det allt vid närmare eftertanke… 😉 Det påminner mig om de glittriga gummistudsbollarna jag hade när jag var liten.) Det är ett jättefint överlack i alla fall, det glittrar galet mycket. Jag lägger upp några delvis suddiga bilder, så glittret ska synas bättre…

Annonser

Posted on oktober 6, 2010, in Color Club, Marmorering. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Hej, jag har provat lite olika sätt också med vattnet och märkt att det har inte så stor betydelse, mer att man hinner doppa nageln innan färgerna börjat torka i koppen.. och det blir snyggt med många tunna ringar färg så det blir ju lite stressigt men träna på:)

    Gilla

  2. Tack för tipset. Jag undrar också om det kanske kan skilja en del beroende på vilken färg man använder. Jag tycker inte jag var långsammare än de tutorials jag har sett, men ändå var färgen lite för torr för att göra mönster i. Jag kanske ska prova med vanligt nagellack istället för marmoreringslack och se om det gör skillnad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: