Nubar Moodies Persian Blue to Green

Jag har inte så skojigt lack på naglarna just nu (Orlys Halleys Comet, som jag ju redan har visat. Jag måste dekorera det lite innan det är värt att visa igen.) så det får bli en gammal bild från innan jag startade Nageldraken. Det här är ett av Moodieslacken från Nubar som byter färg med temperaturen. Jag har fyra olika Moodieslack och det här, Persian Blue to Green, är nog ett av dem som har tydligast färgskiftning. Jag förstår inte varför det kallas för ”Blue” däremot, det är inte det minsta blått i mina ögon. När det är varmt är det en snygg, lite dammig, grön färg och när det blir kallt blir det tjusigt grått. Jag gillar båda färgerna. På bilden nedan hade jag lekt lite med kallt och varmt vatten för att försöka få fram båda färgerna. Om man har lite längre naglar kan man få en väldigt snygg effekt då spetsen är kallare och skiftar färg, men annars blir de oftast enfärgade. Det blir dock roligare att tvätta händerna då naglarna byter färg under kranen! 🙂

Nagelklistermärkena är från eBay och köpta i en jättebunt för en spottstyver. Kommer dock inte ihåg från vilken säljare.

Jag har för mig att jag hade matt överlack (Essie Matte About You) över också, men jag kommer inte riktigt ihåg. Det ser bara lite halvmatt ut på bilden, men å andra sidan kan jag ha haft lacket ett par dagar innan jag fotade det. Ack, så är det när man blir gammal och glömsk! 😉

(Senare komplettering: det var inte alls något matt överlack på den här manikyren, jag blandar ihop det med en annan variant jag hade förra sommaren…)

 

Annonser

Posted on oktober 13, 2010, in Dekaler, Nubar. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Men jag SA ju hur du skulle dekorera – rosa glitterstenar! Go for it!

  Gilla

  • Pft, och jag dekorerar som jag vill! (En slemmig torsk, en slemmig torsk…) Det blev silver, så det så! Bilder är tagna men jag orkade inte göra något åt dem så de är kvar i kameran än så länge.

   Men jag lovar att det blir en övergullig manikyr med rosa hjärtan på vit bakgrund till alla hjärtans dag!

   Gilla

 2. Åh, vad spännande, jag visste inte att det fanns färgskiftande lack. Detta måste provas!!

  Gilla

  • Tyvärr verkar Nubar ha slutat tillverka sina Moodies. Jag tror dock att Claire’s har något liknande också, dock har jag inte testat dem. Men det kanske går att få tag på några Nubar på eBay fortfarande om du har tur!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: