Orly Halley’s Comet med dekor

Jag har visserligen visat det här lacket tidigare, men jag hade det så kort tid då så jag ville prova det igen. (Dessutom fick jag inga riktigt bra bilder förra gången.) Det blev lite dekor, strasstenar och målat på fri hand. Först målade jag formen med en nail art pen, som tyvärr inte täckte så bra så jag fick fylla på med Depend nr 106. Jag la på lite extra silverglitter med ytterligare en nail art pen också för att blinga till det. Jag är inte överförtjust, det blev lite ojämnt och så, men det duger.

Jag lägger till en bild på lacket odekorerat också eftersom jag tycker att jag lyckades fånga färgen bäst där.

 

 

 

 

Annonser

Posted on oktober 18, 2010, in Orly. Bookmark the permalink. 8 kommentarer.

 1. Riktigt snyggt måste jag säga!

  Gilla

 2. Supertjusigt 🙂

  Gilla

 3. Tack till er båda! 🙂

  Gilla

 4. Jag håller med övriga, jättesnyggt!

  Gilla

 5. Tack till er också! Vad glad jag blir att så många tycker att det var fint när jag själv bara tyckte att det var ok! 🙂

  Gilla

 6. Vilken snygg manikyr! Hailey’s Comet var det enda av Cosmic FX-lacken jag inte köpte, men tror jag måste göra det ändå. 🙂

  Gilla

 7. Tack! Det är ett väldigt snyggt lack, faktiskt, så du kanske måste ha det! I alla fall om du inte har Zoya Charla. Jag har inte det, så jag kan inte jämföra, men de ser ju väldigt lika ut på bild.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: