Orly Out of this World

Pust, det har varit en lite galet upptagen vecka, så jag har inte hunnit uppdatera bloggen, men nu kommer till slut veckans manikyr. Det blev ännu ett Cosmic FX-lack och jag gillar även det här! Det är inte lika spektakulärt som de andra, men det är ett mycket snyggt mörklila lack med rosa skimmer. I flaskan ser det ut att ha guldskimmer också, men det var svårare att se på nageln. Det var trevligt att lacka med precis som de andra. Jag tror jag har tre lager på bilderna, men jag kommer faktiskt inte ihåg eftersom det var en vecka sedan jag lackade det.

Gulddekoren är nagelfolie. Jag har ”målat” mönstret med nagelfolielim och sedan applicerat folien. En rätt enkel dekor, men jag tycker det blev rätt snyggt om jag får säga det själv!

 

 

Publicerat på oktober 23, 2010, i Nagelfolie, Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Ser jättefint ut med guldfläckarna!

    Gilla

  2. Det här lacket överraskade mig. Det är finare på naglarna än i flaskan tycker jag

    Gilla

  1. Ping: Nyårsmanikyr (Emily de Molly Touch of Vintage) « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: