Nyårsmanikyr (Emily de Molly Touch of Vintage)

Det här är vad jag hade på naglarna igår. Jag lackade mina tår med den här kombinationen för någon vecka sedan och tyckte så bra om det att jag valde det som nyårsmanikyr. Det är två lager av Orly Out of this World med Emily de Molly Touch of Vintage i en gradient. Out of this World var lite besvärligt att lacka med, tyckte jag. Det hade väldigt hög affinitet för mina nagelband och krävde en del städning efteråt. Men det är ett grymt fint lack. Det är lite svårt att fånga rätt färg med kameran, men det är ganska klassiskt blålila. Den övre bilden, som är tagen i mulet väder, är nog närmast verkligheten i färg.

Touch of Vintage är ett prismatiskt guldglitter som påminner en del om Lynnderella Change, förutom att det enbart har glitter i guld (även om några är prismatiska), medan Change även har inblandat glitter i andra färger. Jag föredrar nog Touch of Vintage, det är lite mer stilrent. Eller, båda är fina, men det här är lite lättare att kombinera med andra lack. Dessutom har det prismatiskt skimmer i basen som är jättefint.

Jag köpte Touch of Vintage från Emily de Mollys Etsyshop, men hon skickar inte till Sverige, så jag fick addressera det till min kompis Lotta i Skottland. Dessutom fick de gå med båtfrakt, så det tog ett tag dels innan de kom till henne och dels innan hon hade vägarna förbi Sverige – jag fick med andra ord vänta lite på det här lacket, men det var det värt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag vill också passa på att önska er alla ett gott nytt år! Det är otroligt roligt att ni läser min blogg, tack för det här året och jag hoppas att ni hakar på även under 2013!

Katla var på väg upp till datorn imorse, så jag antar att hon också vill hälsa gott nytt år till er allihopa!

DSC05103red

Publicerat på januari 1, 2013, i Diverse nageldekor, Emily de Molly, Naglar i lila, Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Katla! Så söt! Och du vet väl att Emily de Molly säljs på Llarowe? Jag är lite, lite sugen på ett av hennes lack men det har inte blivit någon order än. 😀

  Gilla

 2. Skitsnyggt!! Väldigt glittrigt! 😀

  Gilla

 3. Sminkan: Det hade jag helt missat, faktiskt! Tack för att du sa det! Jag har inte beställt därifrån på ett bra tag.

  Little Miss Nailpolish: Glittrigt var ordet, sa Bull! 🙂

  Gilla

 4. Vilken härlig kombination, väldigt nyår! Gott nytt år till dig och Katla!:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: