Kicks Army Jacket

Ni trodde väl aldrig att ni skulle få se ett till armegrönt lack på den här bloggen, eller? 😉 Jag är kanske en aning förutsägbar, men det här lacket har jag inte ens köpt själv, utan jag fick det av en kompis som rensade i sina förråd. När jag tittade på mina swatchstickor insåg jag också att det här är lite mer gultonat än mina andra armegröna krämlack, så det känns inte ett dugg onödigt att äga ett till! Det här var dessutom trevligt att lacka med och täckte på två lager.

Dekalerna är från Andrea Fulerton och jag köpte dem i Glasgow i höstas, men jag har sett att man t ex kan köpa dem härifrån också. Jag älskar dem! Dels gillar jag att de inte är särskilt söta, utan de känns lite rockiga, och dels var de väldigt tunna och fina. De fäste bra på naglarna, krullade sig inte och skötte sig som dekaler ska. Den här manikyren trivs jag verkligen i!

De översta bilderna är tagna inomhus i artificiellt ljus och de undre är utomhus i lite vintermulet väder. Som ni ser tar de olika ljusförhållande fram rätt olika färger i lacket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Not very surprisingly, I have another camo green polish for you! I have actually not bought this one myself, I got it from a friend who was sorting out and giving away a lot of her stuff. It is actually not exactly the same nuance as my other camo green polishes, so I can almost justify having it anyway! And I really like it! The colour is is very ”me” and the formula was excellent. It was opaque in two coats and was easy to handle.

I bought the stickers in Glasgow earlier this autumn, but I have seen that they can also be ordered from here. They were really excellent – thin and flexible. I also like that they are not too cute.

Publicerat på december 30, 2012, i Dekaler, Kicks, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Snyggt och tufft och absolut ett lack du ”behövde”. ;D

  Gilla

 2. Älskar gröna lack i alla nyanser och det här är inget undantag!
  Läckert!!

  Gilla

 3. Vad coolt det blev! Perfekt nail art till den färgen ju. 🙂

  Gilla

 4. Sminkan: Ja, absolut! Det passade bra in i samlingen!

  Little Miss Nailpolish: Visst är det fint med grönt på naglarna!

  Nailtastic: Tack! Det kändes rätt passande… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: