Jade Diamond Supernova

Den här manikyren blev ingen höjdare. Det är inte lackets fel, det är jättefint, men dekalerna var styva och krullade upp sig så jag fick täcka dem med massor av överlack för att inte ha för mycket irriterande kanter. Jag köpte dem väldigt billigt på eBay, så jag antar att man helt enkelt får vad man betalar för. Men det är dessa lager av överlack som gör att lacket ser tjockt och bubbligt ut, det var inte lackets fel.

Lacket var fint i alla fall. Det är duokromt, vilket dock inte syns mycket i flaskan, men det syns på nageln. Bra när det är på det sättet, annars tycker jag det ofta är tvärtom. Det är inte någon dramatiskt skiftning, men det växlar mellan en mer gulguldig och en mer kopparguldig ton. Dessutom gnistrar det oväntat mycket i solsken. Det var ganska skirt och det krävdes fyra lager för att det skulle bli helt täckande, men det var ganska lätt att måla med, så det var ok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This manicure was not a hit. It was not because of the polish, which is nice, but the stickers were quite stiff and curled when I put on top coat, so I had to drench them in it to make the whole thing wearable. But I bought them very cheap on eBay, so I guess you get what you pay for.

The polish was very nice, though. It is a duochrome between a paler yellow gold and a darker, more coppery gold. It was pretty sheer and took four coats for full opacity.

Publicerat på december 29, 2012, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Jade, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Lacket ser väldigt fint ut måste jag säga!
  Och designen hade stor potential om nu inte dekalerna bråkat med dig 😉

  Gilla

 2. Det ser väldigt fint ut på bild.

  Gilla

 3. Little Miss Nailpolish: Tack! Ja, det såg helt ok ut på håll! Mycket tråkigt att dekalerna var så bråkiga!

  Sminkan: Det kanske inte syns riktigt hur tjockt och ojämnt det var… 🙂 Och det är som sagt ett mycket fint lack! Det fick inte sitta kvar mer än ett par dagar däremot.

  Gilla

 4. Ser snyggt ut även om dekalerna bråkade lite.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: