GOSH Galaxy

Här är ännu ett lack som jag köpte i Glasgow i höstas. GOSH är väl lite knepigt att få tag i i Sverige, jag har aldrig sett det i någon butik i alla fall. Synd, för det här var ett riktigt trevligt lack. Det står ”Special edition” på det, däremot, så det är väl risk för att det inte ingår i standardsortimentet. När jag såg det i flaskan såg det mest ut att vara ett vanligt guldbrunt skimmerlack, men när jag fick det på naglarna visade det sig innehålla smått mångfärgat eller kanske prismatiskt skimmer som gör det lite roligare. Dessutom skiftar det lite åt grönt i vissa ljus. Jag gillar det verkligen! Lacket var ganska tunt, men hanterbart. Jag hade tre lager av det.

Dekalerna är från Nailshop och är fantastiskt trevliga, tunna och fina. Jag tycker det blev bra med dekaler som går lite ton i ton med baslacket. Det blev diskretare på ett ganska trevligt sätt.

Jag ber om ursäkt för att bilderna är rätt bedrövliga. Det var helt enkelt omöjligt att hitta något vettigt ljus att fota i och lacket och dekalerna liksom grötade ihop sig färgmässigt på bilderna. Det vore rätt trevligt med lite vintersol någon gång ibland!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is three coats of GOSH Galaxy, which according to the bottle is a special edition polish. In the bottle it looks like a pretty standard golden brown, but on the nails it turned out that it has some multicolour or possibly prismatic shimmer, that really makes the polish so much nicer. It also shfts slightly in green in some light.

The formula was a bit thin, but completely managable. I had three coats. The stickers are from Nailshop and are really lovely! Very nice and thin. I like that the decals are just a bit lighter than the base colour, but in more or less the same colour. This manicure was not exactly in-your-face, which can be really nice for a change.

I apologize for the bad pictures. It was really impossible to find some decent light this time.

Publicerat på december 25, 2012, i Dekaler, Gosh, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Älskar de lite diskreta guldiga snöflingorna. Får nog göra ett litet besök på Nailshop. 🙂

  Gilla

 2. Sofie: Ja, de är verkligen jättefina! De här dekalerna är nog de bästa jag har testat också, väldigt bra kvalitet!

  Little Miss Nailpolish: Tack!

  Gilla

 3. Dekalerna var oerhört vackra:)

  Gilla

 4. Väldigt vackert!

  Gilla

 5. Lela: Det är helt suveräna dekaler, faktiskt!

  Sminkan: Kul att du gillar det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: