Lynnderella Change

Mer glitter! Det lär bli en del sånt framöver om man ska döma av vad som står och väntar på min hylla med otestade lack… Jag har dessutom några fler glitterlack på ingång också. 🙂

Lynnderella Change är inte direkt diskret. Inte någonstans faktiskt. Det är ett sånt där lack som får kassörskan på Konsum att fråga om jag har 24 karat på naglarna. Det blir inte så mycket blingigare än det här. Behöver jag säga att jag älskar det? 🙂 Det är dels guldglitter, men också prismatiska glitter och spridda glitter i andra färger. Alltihopa i olika former och storlekar, som det brukar vara i Lynnderellas lack. Det är inte så täckande däremot, jag hade två lager och det hade behövt minst två till för att få det att täcka på egen hand, tror jag. Nu grundade jag med två lager Gosh Gold, så det var inget problem för min del.

Formulamässigt var det väl ungefär som andra glitterlack. Lite tjockt och hade en tendens att bli rätt ojämnt. Men det här blev faktiskt lite mindre ojämnt än Ruby Red Ruby, jag vet inte om det beror på lacken eller på att jag applicerade det lite annorlunda den här gången. Dels hade jag två lager av av det färgade ”underlacket” istället för ett, vilket kanske kan göra att glittren sjunker ner mer i lacket under. Jag lät också lacket torka lite längre mellan lagren, och det kändes som att det la sig ner lite mer då. Men det kan vara inbillning. Och jag hade ju hur som helst tre lager Seche Vite i slutändan ändå… Det har suttit i fem dagar nu och det får nog sitta kvar imorgon också, så hållbarheten är det inget fel på. (Vilket är bra eftersom det är ett härke att ta bort, så man vill inte göra det för ofta.)

Jag gjorde också en liten film på det för att visa hur fint det glittrar i solen.

Publicerat på maj 4, 2012, i Glitter, Gosh, Lynnderella, Naglar i guld och gult och märkt . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: