Bröllopsnaglar

Andra maj i år gifte sig min svägerska, och jag fick nöjet att fixa både hennes och svärmors naglar. Ingen av dem bär någonsin nagellack annars (jag har nog aldrig sett dem med lack på de snart 13 år jag har varit ihop med min man), och jag tycker det är lite extra roligt då. Särskilt när svärmor valde ett knallgrönt lack! 🙂

Bruden fick en diskretblingig manikyr bestående av tre lager OPI I Only Drink Champagne med en gradient av Lynnderella Change. Enkelt, men riktigt fint!

Brudens mor fick tre lager OPI My Gecko Does Tricks, från Hawaiikollektionen. Det har jag fått för recension, men faktiskt inte hunnit bära själv än. Jag blingade till det med lite strass också.

En sak som jag tänkte på när jag lackade deras naglar är hur lika deras nagelform är. Det är verkligen stark genetik involverad i det. Det är samma sak för mig och min mamma, vi har också väldigt lika nagelform, vilket ni kan se på bilderna på mammas händer här. Är det så för er också?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

In May this year, my sister-in-law got married, and I got the pleasure to do both her and my mother-in-law’s nails. None of them ever wear nail polish (I don’t think I have ever seen them wear polish in the almost 13 years I have been together with my husband), and that makes it even more fun – especially since my mother-in-law was bold enough to choose a bright green polish! 🙂

The bride got a discreetely blingy manicure of three coats of OPI I Only Drink Champagne with a gradient of Lynnderella Change. Simple, but pretty!

The mother of the bride wore three coats of OPI My Gecko Does Tricks, from the Hawaii collection. I have gotten it for review, but I haven’t gotten around to wearing it myself. I added some rhinestones for a little extra sparkle.

ONe thing that hit me when I did their nails was how similar their nail shape are. It is the same for me and my mom, which you can see in the photos here. Is it the same for you and your moms?

Publicerat på september 14, 2015, i Bröllop, Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, OPI och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Vad kul att få vara med och fixa på andra 🙂 Blir alltid lite smickrad när någon ber mig göra det. Fint det blev!
    Haha, ja min mamma och jag har väldigt lika form på våra naglar måste jag nog säga. Skillnaden är väl att hon hade turen att få tjockare och starkare naglar medan mina är rätt tunna och sköra, hon kunde väl delat med sig av det också tycker jag 😉

    Gilla

  2. Väldigt fina manikyren båda två, vilken tur de hade som hade dig till hjälp:) nope, för mig och min mamma är det faktiskt inte alls så, till min stora förtjusning kan jag väl tillägga (förlåt mammsen:)).

    Gilla

  1. Ping: Pahlish Golden Nougat | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: