Julmanikyr (China Glaze Emerald Sparkle)

Årets julmanikyr blev kanske inte jätteoriginell, men ganska julig! China Glaze Emerald Sparkle köpte jag förra året då det gavs ut på nytt. Så vitt jag har förstått det har det getts ut i flera olika omgångar och varierar lite i färgen och glittret. Jag tror jag har den glittrigaste varianten som också är djupare i färgen. Hur som helst är det jättefint! Mörkt smaragdgrönt och mycket glittrigt. Två lager räckte för att få det att täcka. På det blev det guldiga snöflingor från Nailshop.

 

Jag fixade också mammas naglar på julafton och hon valde samma lack, men med vita snöflingor istället. Dessa är också från Nailshop, men jag köpte dem förra året, så det är en lite annorlunda variant än de de har inne i år.

Vänsterhanden:

Högerhanden:

Publicerat på december 26, 2010, i China Glaze, Dekaler. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Detta lack är jag så sugen på. Ska beställa det på Tradera tror jag. Riktigt snyggt med snöflingor på:)

  Gilla

 2. Oerhört fint med guldstjärnorna till!

  Gilla

 3. Vilka fina naglar!
  Jag önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!

  Gilla

 1. Ping: Bröllopsnaglar | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: