Rescue Beauty Lounge Moulin Rouge

Det har blivit lite fler röda lack på sistone, kanske blir jag påverkad av julen, vem vet? Hur som helst, jag beställde Moulin Rouge från Nailmail som en ersättning gör Atame som var tillfälligt slut, men jag är inte det minsta besviken. Det är ett jätteläckert mörkrött krämlack som nästan drar lite åt brunt. När jag applicerade det kom jag att tänka på att det nästan är det ultimata vampröda lacket! Formulan var jättebra, och jag tror att det räckte med två lager (kommer inte riktigt ihåg, det var nästan en vecka sedan jag lackade med det.)

Dekoren tog faktiskt en himla tid, men jag satt hemma med en förkylning framför tv:n så det var ok. Först är det ett lager av en hopplös guldfolie på diagonalen (den ville bara inte fastna  – det var därför det tog sådan tid) och sedan en röd marmorerad folie på ytterligare en diagonal i en lite annan vinkel. På det striping tape i guld för att förstärka mönstret. Tyvärr hade jag mitt Seche Vite på annat håll, så jag testade Poché istället som överlack, och jag tycker faktiskt att det inte alls var lika bra. Det utjämnade sig inte så bra så det blev lite småknöligt, och det blev också fort matt. Men jag gillar den slutgiltiga manikyren i alla fall, och när den var klar kom jag på att den nog dessutom är rätt julig (den påminde mig om julklappspapper).

Annonser

Posted on december 24, 2010, in Nagelfolie, Rescue Beauty Lounge. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Atame är snygg men ett skitlack att måla med så jag tror du hade tur. ;D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: