Orly Lunar Eclipse

Till slut har jag kommit fram till det sista lacket från Cosmic FX-kollektionen. Lunar Eclipse är väl inte lika omedelbart spektakulärt som en del av de andra, men inte desto mindre är det jättehärligt! Det är en djup blå färg med duokromt skimmer (eller kanske glitter, jag är inte så bra på terminologin) i blått och lila. Tyvärr var det stört omöjligt att få det lila att synas på bild. Det syns i flaskan, men ni får nog bara ta mig på mitt ord då jag säger att det även syntes på nageln. Formulan var ungefär som de andra i kollektionen, riktigt bra att hålla på med och täckte på två lite tjockare lager.

 

 

Nu är det ju läge för lite juliga, vintriga naglar, så det blev ett gäng silvriga snöflingeklistermärken som jag köpte från Nailshop förra året. Tyvärr tror jag inte de har dem längre. De är verkligen jättefina och av väldigt bra kvalitet! (Fast de har snöflingeklistermärken i guld och vitt.)

 

 

 

Annonser

Posted on december 19, 2010, in Dekaler, Orly. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Fiiina snönaglar! Passande….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: