Rescue Beauty Lounge Anne

Anne är ett av lacken i RBLs senaste kollektion The Real Housewives of the Tudor Dynasty. Jag fick det i min senaste beställning från Nailmail, och det var det enda jag köpte i kollektionen. Det här var faktiskt inte min grej alls. Det såg jätteläckert ut i flaskan. Lite grönbrungrått sådär (svårbestämd färg) med rosa skimmer. Applikationen var jättebra, som alltid med RBL, men skimret syns knappt alls på nageln och jag är inte så på humör för sådana här jordiga färger just nu. Det var däremot rätt snyggt att lacket var olika i tonen beroende på ljusförhållandena. Ibland mer grönt och ibland mer brunt. Jag har bildspammat lite för att försöka visa de olika nyanserna.

Dekoren är vattendekaler som jag har köpt på eBay. De var tyvärr inget vidare alls. Det var jättesvårt att få dem att lossna från underlagspappret och de gick sönder lätt. Jag orkade bara få dit dem på tummarna och ringfingrarna. Nej, den här manikyren blev ingen favorit. Efter ett dygn bröt jag av några av mina naglar så då tog jag tillfället i akt att byta lack också..

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Posted on december 19, 2010, in Rescue Beauty Lounge, Vattendekaler. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: