Orly Royal Navy och Nfu Oh 56

Nu ligger jag allt lite efter med nagellacken, men jag ska försöka beta av dem framöver. Det här hade jag för en vecka sedan ungefär och älskade det! Jag hade faktiskt glömt hur fantastiska flaklacken från Nfu Oh är! 56 är gröna flakes och smått glitter i en grön bas som är lite duokromt i blått. Det går att få det täckande på egen hand, men jag ville ta fram det blåa lite mer så jag hade det över det blåa Royal Navy från Orly. Royal Navy är också jättefint. Det är riktigt djupt blått och har ett diskret turkost skimmer som ger det lite extra djup. Trevligt att lacka med var det också. Jag hade två lager och det täckte bra.

På det la jag ett lager av Nfu Oh 56 och sedan överlack. Det blev riktigt fint, som att ha opaler på naglarna! Jag fick ovanligt många komplimanger för det, faktiskt. Det skiftade väldigt tydligt mellan blått och grönt beroende på ljuset.

 

Trots att det var så snyggt ville jag se hur det såg ut matt, så efter ett par dagar la jag på ytterligare ett lager Nfu Oh 56 och lackade över med China Glaze Matte Magic. Även detta blev riktigt bra, måste jag säga! Den duokroma effekten blev ännu tydligare med ett lager till av Nfu Oh 56 och när glansen från överlacket inte distraherade. Jag har fotat i lite olika vinklar för att försöka visa det duokroma bättre.

Publicerat på december 18, 2010, i Nfu Oh, Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Snyggt! Jag gillar verkligen Nfu Ohs flake-lack! Ända tills man ska ta bort det i alla fall, då är det ju lika jobbigt som glitterlack… >.<

  Gilla

 2. Kjempefint, fikk en 3D-effekt ut av det ☺

  Gilla

 3. Annie: Ja, fast jag tycker inte det är såååå farligt om man använder foliemetoden. Då slipper man ju gnugga i alla fall. Men det är klart att det är svårt att inte få glitter lite här och var över hela fingrarna.
  Frk. Fargerik: Tack, jag tycker det blev en bra kombination!

  Gilla

 1. Ping: Orly Royal Navy « Nageldraken

 2. Ping: Kleancolor Chunky Holo Bluebell « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: