CND Vinylux Peacock Plume efter en vecka och Indigo Bananas Green Glow

Jag brukar vara väldigt tveksam till lack som sägs ska hålla jättelänge, och det var jag när jag provade Peacock Plume också, men banne mig om det inte faktiskt höll i en vecka, som det stod att det skulle! Jag hade nog t o m kunnat ha det längre. Så här såg det ut efter en hel veckas användning:

SONY DSC

Inte illa, eller hur! Jag hade visserligen bättrat på tipparna efter tre dagar och lagt på mer överlack, men ändå! Dock blev jag lite trött på det efter några dagar, men eftersom jag ville testa hur länge det skulle hålla så ville jag inte ta bort det utan la på två lager av GITD-överlacket Green Glow från Indigo Bananas. Egentligen är GITD ganska bortkastat eftersom man bara ser det när det är kolmörkt runt omkring en – vilket för min del är när jag ska sova på kvällen. Jag ligger där som ett fån och stirrar lyckligt på mina lysande naglar. (Och sticker dem i ansiktet på min stackars make, som vill sova och inte titta på mina naglar.) Men det är ju så barnsligt roligt! Det här lyser också förhållandevis starkt. Så pass att jag ändå lyckades få en halvkass bild på det. (Jag förstår inte hur de gör som får sådär perfekta GITD-bilder.) Flaskan är nästan roligast av allt, för den lyser jättestarkt när man har laddat upp den lite!

 

SONY DSC

I am usually quite reluctant to believe brands that claim that their polish last for a very long time. In my experience, that is rarely true, but when it comes to Peacock Plume, I was astonished to realise that it actually lasted for a whole week with just some tip wear. Not bad!

I got a bit tired of it after a few days, though, but I didn’t want to remove it as I wanted to see how long it would last. The solution was to slap on two coats of the GITD top coat Green Glow from Indigo Bananas. It has a very strong glow, but as all GITD polishes I’ve tried it has to be really dark for it to be visible. Which for my case is when I go to bed at night. So I’ve been lying in bed happily staring at my glowing nails (and shoving them in my poor husband’s face, who much rather sleeps than looks at my nails).

Publicerat på september 15, 2015, i CND, GITD, Indigo Bananas, Naglar i blått och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: