OPI Hawaii

Kanske dags att få tummen ur och visa de här lacken, som jag fick på en pressträff i december. I o f s släpps Hawaiikollektionen i mitten av februari, så det känns inte som att det gör så mycket att ni har fått vänta på mina bilder.

När jag först såg den som kollektion så var jag inte så imponerad. Det kändes som att det var lite av en upprepning av Brasilienkollektionen, och jag kände inte att den var nåt för mig. Men när jag tittade lite noggrannare hittade jag faktiskt fler lack än jag trodde som jag gillade.

Först blir det lite swatchpinnar. Bilderna är från innan jul, dvs innan jag hade fått mina nya, fina glödlampor med neutralt ljus i julklapp, så de hade väl kunnat vara bättre. Nåja… Jag är för lat för att fota om dem. 😛

SONY DSC

Jag gillar faktiskt alla de här lacken. Lost My Bikini In Molokini och Hello Hawaii Ya? är fina lila lack, men det senare är ganska gråtonat och riktigt fint. This Color’s Making Waves är ett duokromt turkos-blått skimmer. My Gecko Does Tricks är också duokromt, men härligt gräsgrönt i tonen. That’s Hula-rious! är ett mintgrönt kräm. Kanske inte så spännande, men jag hade inget innan. Pineapples Have Peelings Too! är ett fulsnyggt gultonat guldlack med mångfärgat glitter. Det känns verkligen som att OPI har hakat på indietrenden med det, och det tycker jag är kul! SONY DSC

Den här halvan är jag inte lika entusiastisk över… Krämlack, förutom Go With the Lava Flow, som är ett rött som skimrar i rosa. Helt ok lack (fast inte det rosa, det är inte min grej), men inget jätteunikt.SONY DSC

SONY DSC

Maybe it’s time for me to get around to posting my pictures of the Hawaii collection from OPI that I got for review at a press event in December. It will be released in the middle of February, so it really isn’t that late, though.

My first reaction when I saw this was ”meh”, to be quite honest, but it grew on me when I looked closer at the polishes. The first half, with the green and blue polishes, are really nice, with two duochromes and a couple of really nice purples. The second half is more classical spring colours, and not really my cup of tea, maybe. They feel a little like a rerun of the Brazil collection

Publicerat på november 30, 2014, i OPI, PR-relaterat och märkt . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: