ABC Challenge 2016 (P): OPI Pineapples Have Peelings Too!

Bättre sent än aldrig – här är mitt P-lack till Lacky Corner‘s ABC Challenge; OPI Pineapples Have Peelings Too! från Hawaiikollektionen som släpptes förra året. Jag skulle väl inte direkt säga att det är snyggt. Jag skulle nog rent av kunna säga att det är fult. Men det är samtidigt så knäppt att jag gillar det lite grann ändå. Och det ser bättre ut på lite håll än på närbilder. Hade inte basen varit så kromig så hade det nog varit bättre. Nu dränks glittren en del. När ska OPI inse att man behöver ha lite lätt transparenta baser för att glitterlack ska komma till sin rätt? Jag bar tre lager av det och applikationen var helt ok. Jag bör förresten nämna att jag har fått det som pressprov.
Nåväl, jag tyckte att det kändes som att det passade rätt bra som ett påsklack om inte annat! Så glad påsk allihopa! Själv ska jag gå över till mamma och äta påskmiddag så fort jag har publicerat det här inlägget. Hoppas ni också har några trevliga planer!

In English: Better late than never – here is my P polish for Lacky Corner‘s ABC Challenge; OPI Pineapples Have Peelings Too! from last year’s Hawaii collection. I wouldn’t say that it is pretty. I could even say that it is kinda ugly. But at the same time it is so weird that I like it a little anyways. It looks better at a distance than in close-ups. If the base hadn’t been chrome, it would probably have been a lot better. As it is now, the base drowns the glitters. When will OPI realise that the base has to be a bit transparent for glitter polishes to work? I wore three coats of it and application was ok. I should also mention that I have gotten it for review.
Ah well, it felt like a good polish for Easter anyways. So Happy Easter, everyone! I will be going over to my Mom for Easter dinner as soon as this post is published. I hope you also have nice plans for the evening!

20160324_113934

20160324_114000

20160324_114008_HDR

SONY DSC

Publicerat på mars 26, 2016, i Glitter, Naglar i guld och gult, OPI, Utmaningar och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Nej, det skulle inte jag heller ha gjort, men jag kommer att behålla det nu när jag har fått det. Det är lite fulkul, som sagt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: