Påsknaglar med OPI Good Grief!

Årets påskaftonsmanikyr var rätt mycket säkra kort, både vad gäller lack och dekor. Lacket, det gula krämlacket Good Grief! från OPIs halloweenkollektion 2014, har jag använt två gånger tidigare, som ni kan läsa om här och här. Tidigare har jag klarat mig med tre lager, men den här gången använde jag fyra eftersom det var lite svårt att få det jämnt. Kanske har det blivit lite sämre i formulan med tiden.
Dekoren var inte heller originell – fjädrar är lite av min standard för påskmanikyrer. Jag hade samma koncept både 2014 och 2013. Men ibland tycker jag att det är helt ok att återanvända tidigare idéer och jag är ändå rätt förtjust i att ha knallgula naglar med fjädrar på till påsk!

In English: This year’s Easter manicure was a pretty safe bet, both when it came to the polish and the nail art. I have used the polish, the yellow creme Good Grief! from the OPI 2014 Halloween collection, twice before, and you can read about it here and here. Three coats have been enough earlier, but this time I needed four to get it even. Maybe the formula has become worse over time.
The nail art wasn’t original either – feathers is something of my standard when it comes to Easter manicures. I had the same concept both in 2014 and 2013. But you don’t have to be original all the time, and I admit that I really like wearing bright yellow nails with feathers on them for Easter! 

 

SONY DSC

SONY DSCOch som en liten påskbonus blir det en bild på muffinsen som jag bakade till påskafton. Jag tycker de blev ovanligt söta, faktiskt! (Annars brukar mitt koncept vara ”gott, men inte nödvändigtvis vackert”.) Ifall någon undrar så använde jag det här receptet, och de blev jättegoda!

In English: As a little Easter bonus, I have included a picture of the cupcakes I baked for our Easter dinner. They were unusually cute, I think! (Otherwise I usually bake according to the concept ”tastes good, may not necessarily look good”.) If anyone wonders, I used this recipe, and they were really tasty!

20160326_145829red

Publicerat på mars 27, 2016, i Naglar i guld och gult, OPI, Påsk, Vattendekaler och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: