Påsknaglar med China Glaze Sun-Kissed över Models Own Snow White

Veckans tema för Nail Art Sunday är ganska givet: påsk. Eftersom jag har varit sugen på att testa att göra en fjädermanikyr var designen inte så svår att komma på den här gången. Jag hade en del fjädrar i pysselförråden och la dem på det gulaste lacket jag har, China Glaze Sun-Kissed. Det tog sin tid, jag skulle tro att jag höll på i en och en halv till två timmar med att få dit fjädrarna, men jag tycker det blev rätt fint till slut! Jag ska nog göra om det här med de lite mer diskreta naturligt färgade fjädrarna som också ligger i pysselförrådet. Jag hade både orangea och rosa fjädrar, så det blev orange på vänster hand och rosa på höger. Konstigt nog tycker jag att det är helt ok med rosa när det är i fjäderform. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag testade också ett nytt vitt krämlack under Sun-Kissed. Vitt krämlack är ju något man måste ha hemma, men jag har inte varit riktigt nöjd med China Glaze Snow, som jag har använt tidigare. Det kräver tre lager för att täcka och tar lång tid att torka. Nu testade jag Models Own Snow White, och lite preliminärt så tycker jag nog att det är ett trevligare lack. Det täckte riktigt bra, på bilden har jag bara ett lager. Det var ganska lättlackat också. Enda problemet var att det bubblade lite, som ni ser på ringfingret och lillfingret. Bubblorna syntes inte igenom det gula lacket däremot, så jag har lite hopp om att det kan vara ett bra alternativ framöver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This week’s theme for Nail Art Sunday was a given: Easter. I have long been wanting to try a feather manicure, so I took the opportunity to make something of the feathers I had laying around since a friend’s bachelorette party. As a base I used the most yellow polish I have, China Glaze Sun-Kissed. The feathers took some time to apply, but I kind of like the result.

I tried a new white creme underneath Sun-Kissed, Models Own Snow White. It covered ok in one coat (that is what I have in the picture) and had a normal dry time. My only objection to it was that I got some bubbling on my ring and pinkie fingers. It did not show once I had the yellow polish on though, so I still have hopes on this polish being a decent replacement for China Glaze Snow, that is my old white creme. That one dries slowly and takes three coats to be opaque, so I have been wanting to replace it for a while.

Publicerat på mars 31, 2013, i China Glaze, Diverse nageldekor, Models Own, Naglar i guld och gult, Påsk och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 18 kommentarer.

 1. En helt klart häftig manikyr. Jag har testat med Undulatfjädrar, kul, men inte speciellt bekvämt.

  Gilla

 2. Häftigt! Och snygga färger ihop 🙂

  Gilla

 3. Så snyggt! Jag har aldrig sett denna typ av fjädermanikyr förr. Ser väldigt imponerande ut!

  Gilla

 4. Urläckert:) Förstår att det tog lite tid men det kan det helt klart vara värt ibland:)

  Gilla

 5. Häftigt! Den här typen av nail art har jag inte vågat mig på än.

  Gilla

 6. Coooooolt! Vad är det för fjädrar du använder dig av? Några speciella eller helt vanliga?

  Gilla

 7. Det var väl värt tiden! Hur snyggt som helst, detta skulle juh jag vilja testa =P fast kanske med svart nagellack och shock rosa eller blå fjädrar =P

  Gilla

 8. Lacky Corner: Coolt med undulatfjädrar, men de kanske är lite för stela för att det ska funka riktigt bra? Jag tyckte det blev relativt slätt, faktiskt.

  Jennysjox: Tack!

  Alexandra: Det är inte alls så svårt som det ser ut, lite pilligt bara!

  Lela: Ja, absolut! Dessutom satt jag ändå och tittade på tv med maken, så det var bara trevligt att ha något att pyssla med under tiden.

  Elin: Jag tycker att du ska försöka! Det var inte alls så svårt!

  Bam: Jag köpte fjädrar på en vanlig hobbybutik till pyssel på en kompis möhippa och använde de som blev över. Jag tror de var från Panduro eller något sånt. Det viktigaste är att försöka välja de mindre fjädrarna eller att utnyttja sidobitarna och klippa bort den hårda ”pinnen” i mitten eftersom det är svårt att få den att följa nagelns form.

  Tess: Det låter som att det kan bli jättesnyggt med knallfärgade fjädrar på svart bakgrund också!

  Gilla

 9. mynailpolishonline

  Det blev jättesnyggt!!

  Gilla

 10. WOW! Jättesnyggt! Gillar de rosa bäst! Jag gjorde också fjädermanikyr i somras och satt nog också i MINST två timmar… Jag tänker inte göra om det 😉

  Gilla

 11. Mynailpolishonline: Tack!

  Little Miss Nailpolish; Jo, det tar verkligen lite tid, men jag tycker nog att det är värt det ändå! Jag kommer nog försöka igen! 🙂

  Gilla

 12. Snyggt! Kul idé med fjädrarna! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Påsknaglar med OPI Good Grief! | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: