Enchanted Polish Mean Mr Mustard

Lite för sent för att vara med på holofredag, men jag lyckas i alla fall klämma ur mig ett inlägg! Jag är nöjd med det, man får inte kräva för mycket! Jag misstänker att jag kommer att få svårt att hitta tid för bloggen resten av våren. Det ser ut att bli en hel del att göra på jobbet fram till och med juni, så det blir som det blir, inte mycket att göra något åt tyvärr. Jag ska försöka hinna klämma ur mig ett eller ett par inlägg i veckan i alla fall så det inte blir helt dött här.

Holofredag var det ja, fast lite för sent. Nu när solen har återvänt blir jag sugen på att gräva fram mina hololack. Det här har fått stå på den otestade hyllan i väntan på väder som i alla fall kan göra det lite rättvisa. Det är från Enchanted Polish’s Beatleskollektion, samma som Hey Jude, som jag har visat tidigare. Båda är riktigt läckra lack som är såväl duokroma som holografiska. Jag gillar verkligen den kombinationen. I sol kan man njuta av holot, som visserligen inte bildar regnbågar, men som ändå är väldigt vackert,  och i skugga och inomhus har man härliga färgskiftningar. Jag vill ha fler såna här lack! Just Mean Mr Mustard skiftar mellan guld, grönt och blått, lite på samma sätt som Ozotic 507 och Hits Cool, men har då holoskimret som gör det extra speciellt!

Formulan var ok, men inte fantastisk. Jag hade två lager och det var ganska normalt att lacka med, men hade en tendens att visa penseldrag, så jag fick vara rätt noggrann när jag målade. Det höll rätt bra, jag tror jag hade det i fem dagar med bara lite förstärkning i form av ett extra lager lack efter ett par dagar.

Det var svårt att välja bilder eftersom lacket har så många dimensioner, så jag är rädd för att det blir bildspam. Några av bilderna är medvetet suddiga för att bäst visa holot respektive färgen i skugga (tja, det var inte meningen att den bilden skulle vara suddig egentligen, men kameran pallade inte bristen på ljus).

DSC05231

DSC05236

DSC05238

DSC05241

DSC05245

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Now that the sun has returned to Sweden, I’m feeling the urge to dig out my holo polishes. This one has been kept waiting for some months despite being quite lovely, just because there has been no sun to bring out its full potential. Mean Mr Mustard is from Enchanted Polish’s Beatles collection, like Hey Jude, and is also both duochrome and holographic. It is not an in-your-face, massive rainbow holo, more a scattered delicious elegant holo scatter that just makes it so beautiful in the sun. In the shade or indoors it shifts between gold, green and blue, much in the way of Ozotic 507 and Hits Cool. I really like polishes that are both duochrome and holographic since it makes them look special under all light conditions.

The formula was ok but not fantastic. It had some tendencies for brush strokes, but otherwise applied normally. I wore it for five days with just a little bit of fixing in the form of an extra coat after a few days.

Publicerat på mars 30, 2013, i Duo- och multikromatiska lack, Enchanted Polish, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult och märkt . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Otroligt vackert lack! Jag är så sugen på detta och resten av Beatles-lacken.

  Gilla

 2. Det här är så nedrans snyggt!

  Gilla

 3. Jag avskydde mitt men dina bilder är så vackra att jag kanske ger det en andra chans. 😀

  Gilla

 4. Åhhh så vackert det är. Superfint. 🙂

  Gilla

 5. Elin: Ja, det är jättefina lack, väl värda att äga! 🙂

  Lacky Corner: Visst är det!

  Sminkan: Varför det? Det är ju så fint! Jag tycker definitivt att det förtjänar en andra chans!

  Colour it: Det är det verkligen! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: