Ozotic Pro Aurora (507)

Ozotic Pro är lite trista som bara benämner sina lack med nummer, men i ordern från Picture Polish står det ibland namn, och jag har snappat upp Aurora som ett möjligt namn för det här lacket. Oftast heter det bara trista 507, vilket är synd på ett så läckert lack! Det är starkt multikromatiskt och skiftar från brons i svagt ljus via guld till grönt och avslutar med en blåaktig skiftning när man ser det i vinkel. Det är otroligt fint! Det har jämförts med Chanel Peridot, som väl började hypen av guld-gröna multi/duokromatiska lack i höst, men jag tycker faktiskt att de är väldigt olika. Jag har inte de två andra lacken som brukar jämföras med dessa (Models Own Golden Green och Kicks Evening at Chateau Marmont) så de kan jag inte uttala mig om. 507 och Peridot spelar liksom inte riktigt i samma liga, tycker jag däremot. Båda är jättehärliga lack, men medan Peridot är svalt och elegant – ett diskret lack som man kan ha även om man ska vara representativ på jobbet – är 507 är ett kaxigt, mycket synligt lack som drar blickarna till sig. Det är mycket varmare i grundtonen och det gröna är mer dominerande. Jag ångrar verkligen inte att jag har båda, för det känns som att de har helt olika användningsområden.

Formulan på 507 var bra. Jag har två lager över svarta krämlacket Orly Liquid Vinyl. Vet inte om det andra lagret egentligen gjorde så stor skillnad. Jag tyckte det torkade lite snabbare än de andra multikromatiska lacken från Ozotic Pro, undrar om de kan ha ändrat formulan lite. Det var lättkontrollerat och trevligt att lacka med.

Dekoren är en bit självhäftande ”nail art lace” som jag köpt på eBay för evigheter sedan.

Under skrivbordslampan:

Utomhus, halvmulet (vad annars?):

 

Publicerat på november 28, 2011, i Diverse nageldekor, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag har inte kommit mig för att göra en hel manikyr med min flaska än, vad är det för fel på mig? Det är ju så vackert!

  Gilla

 2. Det är jättefint! Jag har inte hunnit prova min flaska än men det ser ljuvligt ut!

  Gilla

 3. Åh vad vackert det ser ut! 🙂 Skulle verkligen vara roligt och spännande att se en jämförelse mellan Evening at Chateau Marmont, 507, Peridot och Golden green. Tror du det finns någon som har alla dessa lack?

  Gilla

 4. Cactus: Ja, vad är det för fel på dig? 😉 Äh, mitt stod och dammade i flera veckor innan jag kom fram till det, jag antar att vi alla har för många underbara lack i kö!
  Sminkan: Det är det verkligen! Jag har fått ovanligt många kommentarer på det här lacket, faktiskt.
  Carro Naglar: Cactus har jämfört 507, Peridot och Golden Green här: http://cactusnailpolish.blogspot.com/2011/11/jamforelse-mellan-golden-green-peridot.html
  Honi har jämfört Peridot och Chateau Marmont här: http://honi.blogg.se/2011/november/jamforelse-chanel-vs-kicks.html
  Jag har inte sett någon som jämfört alla fyra, däremot. Själv känner jag mig rätt nöjd med att äga 507 och Peridot.

  Gilla

 1. Ping: Hits Mari Moon Cool « Nageldraken

 2. Ping: Hits Mari Moon Cool « Nageldraken

 3. Ping: Enchanted Polish Mean Mr Mustard | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: