Höstnaglar med OPI Good Grief!

Dags för något lite upplyftande i höstmurret! Det här är faktiskt något så ovanligt som att jag återanvänder ett lack med bara några månaders mellanrum. Good Grief!, från OPIs halloweenkollektion, är helt enkelt ett väldigt bra gult baslack. Det är kanske lite bökigt att applicera, men det täcker på tre lager, vilket är jättebra för ett gult lack. Förra gången jag bar det kan ni läsa om här.

Vattendekalerna är från Neejolie. De var av väldigt bra kvalitet; lossnade lätt från bakgrundspappret och fäste lagom fort. Riktigt fina också! Det här blev en ganska knallig och knasig manikyr, däremot, men jag kände ett behov av att pigga upp mig och påminna mig om att höst kan vara mer än bara novembermörker och konstant duggregn – och bara för det blev det faktiskt sol dagen efter! Det var lite fantastiskt att kunna fota naglarna i sol (även om jag givetvis inte hade med mig kameran utan fick fota med mobilen)! Jag hade nästan glömt bort hur mycket bättre bilder man får i sol! Jag längtar verkligen efter sol nu! Jag har flera fina hololack som bara står och väntar på våren. Det känns lite sorgligt att använda dem nu när de inte får komma till sin rätt…

DSC_0568

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Time for something bright to enlighten the gloomy weather we’ve had the last weeks (or months, I can’t remember). I love the Swedish spring and summer, and the winter is not so bad either, but November is awful. It is just so dark, and it feels like we’ve had a constant drizzle for weeks. And fog. I really hope we’ll get some snow soon, so it’ll get lighter!

The constant darkness made me yearn for something bright on my nails, so I did something as unusual as using a polish that I wore just a few months ago. Good Grief!, from the OPI Halloween collection, is just a very good yellow polish. The application is a little tricky, but it is opaque in three coats, which is really good for a yellow polish! You can read about the last time I wore it  here. And believe it or not, but the day after I put this on, we actually saw the sun for a couple of hours and I managed to get a picture of it in the sunlight! I didn’t have my proper camera with me, so I had to use my cell phone, but still! It is just so much easier to get decent pictures in the sun!

The water decals are from Neejolie. They are of very good quality; they came off the backing paper easily and stuck nicely to the nail. I like them!

Publicerat på december 5, 2014, i Naglar i guld och gult, OPI, Vattendekaler och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Det är en riktigt fin gul och dekalerna passade verkligen perfekt till. Läckert!

    Gilla

  1. Ping: Påsknaglar med OPI Good Grief! | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: