Gästinlägg: Karin skriver om ILNP Rapture

Det har blivit lite dåligt bloggat för min del på sistone, så det är tur att Karin kan bistå med ett inlägg så det inte ekar alldeles tomt här! För min del så var jag på kurs på jobbet i tre dagar i förra veckan, och eftersom mitt jobb är sånt att inget står stilla när jag är borta utan arbetsuppgifterna strömmar in ändå, så har det tagit mig till idag att komma ikapp någorlunda. Det har krävts några sena kvällar, så jag har varit lite för trött för att orka med att blogga. Men nu blir det ju julledighet, så då får jag tid att blogga ikapp lite! (Och sova, jädrar vad jag ska sova! :-))

Karin visar i alla fall ett riktigt tjusigt nytt lack från ILNP. Jag är rätt nyfiken på deras duokromatiska flakies, så det är kul att se hennes bilder!

”Dagens julhälsning från Boston bjuder på Rapture från I Love Nail Polish senaste kollektion av ultrakromatiska (?) flakies. Guldigt så det förslår, passar det kanske egentligen bättre som nyårsmanikyr än som juldekoration. Dessa lack skulle alltså vara ultrakromatiska. Personligen tycker jag att duokrom är en mer passande beskrivning eftersom lacket mest skiftar från guld till grönguldigt. Men kanske är jag lite för petig? 🙂 Formulan var ok, 3 lager räckte för full täckning men det var lite svårt att få det helt jämt. På det stora hela är det dock ett väldigt fint lack som verkligen piggar upp i vintermörkret!”

Rapture 1

Rapture 2

Rapture 3

Rapture 5I have had a lot at work lately, and have been a bit too tired to blog, so you’ll get a guest post from Karin instead!

Today I have Rapture from I Love Nail Polish’ latest collection of ultra chrome flakies to share with you. It’s a real stunner! Packed full with golden, sparkly flakes, 3 coats were enough for full coverage. However, as it mainly shifts from golden to green-golden, I feel that the term “ultra chrome” might be a slight exaggeration. Duochrome works just fine and it is still a lovely polish!”

Publicerat på december 17, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, ILNP, Karins gästinlägg, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det ser fantastiskt ut! Jag borde verkligen beställa från ILNP…

    Gilla

  2. Wow, helt galet snyggt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: