Istappar med OPI Solitaire över Ninja Polish Howling Blue Moon (plus kattunge…)

God jul på er allesammans! Jag ber om ursäkt för att jag har varit så frånvarande ett tag, men det blir så ibland… Mycket på jobbet, plus att mamma har två kullar med kattungar hemma (hon föder upp sibiriska katter) som jag hjälper henne med att fota till hennes hemsida. Det har tagit en stor del av min datortid, men nu när jag är julledig ska det nog bli bättre!

Som en ursäkt för mitt dåliga bloggande bjuder jag på några bilder på en av de söta små luddbollarna när han försökte göra processen kort med mitt nagellack. Nu har luddbollen ifråga hunnit bli ett par veckor äldre sedan bilderna togs, men han är lika söt fortfarande!

Lacket jag använde har stått oanvänt hur länge som helst, vilket jag antar att en del av er kan lista ut eftersom Ninja Polish’s webshop har varit stängd rätt länge. Nu är hon tillbaka i cyberrymden, men det enda som säljs i shopen är ”mystery bags”, dvs diverse lack ur hennes samling/lager. Synd, jag gillade både webshopen och lacken hon gjorde. Det här var väl inte ett av de allra coolaste lacken, men det är absolut fint! Ninja Polish Howling Blue Moon är ett mellanblått lack med prismatiskt glitter och halmåneformade silverglitter. Det är också GITD, men effekten är inte särskilt stark. Jag trodde faktiskt först att det inte var självlysande alls, och blev väldigt förvånad när jag skulle sova och upptäckte att mina naglar lyste vita i mörkret. Men det krävs att det är riktigt mörkt för att det ska märkas.

För dekoren använde jag OPI Solitaire, ett fint vitsilvrigt glitterstrukturlack, och stenciler från She Sells Seashells. Jag tycker det blev riktigt fint och vintrigt!
DSC_0662

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
Och så bonusbilderna – Janosh, sex veckor gammal då bilderna togs, och ungefär hur söt som helst…

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Merry Christmas, everyone! I apologize for being absent again, but it just has been a lot of other stuff making claims on my time. There has been a lot at work, and my mom has two litters of kittens (she breeds sibirian cats) that I help her photograph for her web site. It has taken a lot of my computer time, but now that I have two weeks off from work, I surely will be able to get a little blogging done!

As an apology for my absence, I give you a few pictures of one of the little fluffballs, who was doing his best to ruin my manicure. This was a couple of weeks ago and he was six weeks old then, and cute as a button! (He still is, but a little more long-legged).

The polish was one that had been sadly neglected for a very long time, which some of you could probably figure out since the Ninja Polish webshop has been closed for quite a while. Well, she is back now, but only to sell mystery bags with polishes from her collection. It’s a pity she isn’t back for real, I liked both the web shop and the Ninja Polish brand. 

Well, the polish I used for this manicure, Ninja Polish Howling Blue Moon, is very nice, and didn’t deserve such neglect. It is a medium blue with prismatic glitter and silver half moon glitters. Very pretty! It also glows in the dark, but not very strongly. I actually thought it didn’t, until I noticed it when I looked at my nails at night after I had turned off the lights.

For the icicle decorations I used OPI Solitaire, a nice whitish silvery glitter structure polish, and stencils from She Sells Seashells. I think it turned out quite nice, and very wintery!

Publicerat på december 24, 2014, i Diverse nageldekor, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått, Naglar i silver, Ninja Polish, OPI, Strukturlack och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jättesnygga naglar, men alltså Janosh. Jag tuppar av så söt! Vill också ha en kattunge när jag att honom… God fortsättning!

    Gilla

  2. Läckert å vilken söt liten misse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: