Felmärkt Ebalay

Nu var det länge sedan jag var med på grön onsdag. Med tanke på hur mycket jag gillar gröna lack så tycker man att det borde bli oftare, men konstigt nog har jag ändå inte grönt oftare än andra färger.

Det här lacket har jag köpt av Kitty, som gästbloggade hos Cactus ibland förut. Hon blev så besviken när hon beställde Ebalaylack att hon inte ville ha kvar dem. Lacken var felmärkta, hon fick inte de hon beställde och kundservicen var urusel. Tyvärr kommer jag inte längre ihåg varifrån hon beställde, det var länge sedan det här hände. Hur som helst, det var någon som visade det här lacket (tror det var Sminkan), och jag dräglade över det i kommentarerna varpå Kitty frågade om jag ville köpa hennes. Det ville jag förstås gärna! Det är ett urläckert lack. För skirt för att bäras på egen hand, men över svart blir det väldigt fint duokromatiskt i smaragdgrönt och lila. Jag grundade med två lager A-England Camelot och la sedan på två lager av Ebalaylacket (det är märkt med 006, men det stämmer nog inte). Som dekor satte jag dit lite guldspetsdekaler, som tyvärr inte fastnade särskilt bra, som ni ser på bilderna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It was a while since I participated in Green Wednesday, now… This is a polish that I have bought from Kitty, who did some guest posts with Cactus before. She got so disappointed when she ordered her Ebalaypolishes so she didn’t want to keep them. The polishes were marked with the wrong numbers and the customer service at the webshop where she ordered them (I don’t remember which one it was any more) was nonexistent. Well, I’m happy I could buy it from her. It’s gorgeous! Too sheer to wear on its own, but over black it turns into an amazing emerad green-purple shimmer duochrome. This is two coats of the Ebalay (marked 006, but that is probably the wrong number) over two coats of A-England Camelot.

I decorated it with gold lace stickers, that unfortunately didn’t stick very well and sort of ruined the manicure. Bummer.

Publicerat på december 3, 2014, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Ebalay, Naglar i grönt, Naglar i lila och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Ett läckert lack! Förtar dock mycket av upplevelsen när kundservicen inte är bra,särskilt om man inte får det man beställt såklart…

  Gilla

  • Nej, jag förstår Kitty. Hon fick kämpa en del med den där bedrövliga kundservicen vill jag minnas, och då blir man ju rätt negativt inställd… Fast jag är ju glad över att jag fick ta över det!

   Gilla

 2. Trist med kundservicen osv, men kul att du kunde överta. Lacket är snyggt,även om vi inte vet vad de heter.. ^^ Trist att dekalen skulle strula..

  Gilla

  • Det är ju alltid lite av en chansning att köpa dekaler på eBay. 🙂 En del funkar bättre, andra sämre. De här var lite för stela. Det hade kanske funkat bättre om jag hade låtit lacket under torka helt innan jag satte dit dem också.

   Gilla

 3. Fint lack, fast kanske inte så unikt längre som när de kom? Kul att du är tillbaka! 😀

  Gilla

  • Nej, det är sant, det finns flera liknande numera. Men jag är väldigt svag för den här typen av lack, så jag har inget emot att ha flera! 🙂
   Jag ska försöka blogga lite mer regelbundet nu och fick precis hem tre nya gröna glitterlack, så jag kommer nog vara med lite mer framöver!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: