Påskgodis till Katla

Även leguaner bör ju få lite påskgodis, så Katla fick mumsa banan på påskafton. Det var mycket populärt, hon klättrade upp i mitt knä så fort hon såg bananen och gjorde vad hon kunde för att trycka in hela bananen i munnen. Sötnos! Och uppenbarligen var det fler än jag som tyckte jag var söt, för den här videon har slagit alla mina tidigare rekord på Instagram. Jag har ju ett rätt modest konto (kan man lugnt säga) och har aldrig ens kommit över 100 visningar på någon video och har nog max haft runt 60 gillamarkeringar. Vilket är lugnt för min del, det är inte så viktigt för mig att bli ”stor”. (Det är rätt skönt och kravlöst att ha ett litet konto och en liten blogg.) Så döm om min förvåning över att den här videon i nuläget har över 1700 visningar och 250 gillamarkeringar! Varifrån kom det? Hur har ens alla dessa människor sett den? Jag förstår mig inte på Instagram…
(Frustandet i bakgrunden är f ö jag som försöker hålla mig för skratt…)

In English: Even iguanas should get some Easter treats, so Katla got to munch on a banana yesterdat. It was really popular with her, she climbed up in my lap as soon as she saw the banana and did her best to chomp down as much banana as possible. Cuteness! And obviously I wasn’t the only one who thought she was cute, since this video beat all my previous records on Instagram. I have a pretty modest account (to say the least) and have never before even had more than a 100 views on any video and never more than around 60 likes. Which is fine by me. It has never been important to me to be a ”big” blogger. (It is actually pretty nice and relaxed to have a small blog and Instagram account.) So I have been amazed to see this video get more than 1700 views and 250 likes! Where did that come from? How have all these people seen it? I really don’t understand Instagram…
(The snorting in the background is me trying not to laugh…)

Publicerat på mars 27, 2016, i Katla och märkt , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: