ABC Challenge 2016 (Q): F.U.N Lacquer Queen

Tänka sig, jag hade faktiskt en opublicerad manikyr på Q som jag kan använda till Lacky Corners ABC-utmaning! Och en riktigt maffig glitterbomb till råga på allt! F.U.N Lacquer Queen är ett riktigt blingigt prismatiskt silverglitter. Så pass att min kamera hade svårt att fokusera på det när jag filmade det… Detta är dessutom bara två lager, så ni förstår att det är riktigt proppfullt med glitter! Det här är kanske inget som normala människor (alltså inte jag) har på naglarna till vardags, men själv tycker jag att det är perfekt alla dagar! Glitter gör mig glad!

In English: Imagine that, I even had an unpublished post with a polish starting with a Q that I could use for Lacky Corner‘s ABC Challenge! And with a mannsive glitter bomb at that! F.U.N Lacquer Queen is a gorgeously blingy prismatic silverglitter. It is actually so glittery that my camera couldn’t focus properly when I filmed it… And this is just two coats, so you can imagine the amount of glitter in it! This might not be a polish that normal people (not me) wear to work, but I think it is perfect for all uses! Glitter makes me happy!

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på mars 27, 2016, i F.U.N Lacquer, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i silver och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Stunning glitter bomb, I’m astonished!

    Gilla

  1. Ping: Halloweenmanikyr över F.U.N Lacquer Queen | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: