OPI Hello Hawaii Ya?

Det här lacket hade en sån där färg som var extremt svår att fånga på bild. Det är egentligen mer gråtonat än det ser ut på mina bilder. Riktigt fint, faktiskt. Det är från Hawaiikollektionen som släpptes i våras och jag har fått det som pressprov. Jag missade att skriva något om applikationen när jag bar det, men jag tror att det var tre lager och lättmålat. Dekalerna har jag köpt i Glasgow.

Om någon undrar så mår mina naglar bra nu och min nagellossning har växt ut helt. (Om du inte har följt min blogg så fick jag nagellossning i juni efter att ha burit ett Mentalitylack.) Det har skrivits jättemycket om Mentality den senaste tiden, så jag tänkte bara nämna att om någon har några Mentalitylack så ska ni absolut inte använda dem! Det har visat sig att folk har fått reaktioner på deras lack i upp till ett år, så det är inte säkert att det är den nya basen de använde som orsakade det – även om det inte heller är otänkbart. Än så länge vet vi inte vad i lacken som orsakade problemen och just därför bör man ta det säkra för det osäkra och lämna sina Mentalitylack orörda. Jag lovar att det inte är kul att råka ut för nagellossning, även om min var relativt mild jämfört med vad andra har råkat ut för. Jag har fortfarande inte vågat lacka mina naglar eftersom jag fick återfall när jag försökte tidigare i sommar.

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

This polish was extremely difficult to photograph. It is really more greyish than it looks in my pictures. I really liked it. It is from the Hawaii collection that was released this spring, and I have gotten it as a press sample. I forgot to write something about the application when I wore it, but I think it was three coats and easy to apply. The decals were bought in Glasgow.

Publicerat på september 1, 2015, i Dekaler, Naglar i lila, OPI och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Ser fint ut på dig, snyggt och passande med blommorna!

  Gilla

 2. Skönt att höra att naglarna mår bättre! Vilken soppa hela den här Mentality historien blev 😦 Jag gillar ju verkligen den här typen av lila lack så det här får tummen upp från mig.

  Gilla

 3. Skönt att höra att det har läkt! Håller tummarna på att det inte blir några återfall.
  Fint lack och söta dekaler!

  Gilla

 4. Gör snyggt lack och dekalerna passade in perfekt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: