Jade Sunset

Det här är det senaste lacket jag bar (vilket var runt den 22:a juli…), och sorgligt nog så var jag inte särskilt förtjust i den här manikyren. Eller lacket, för den delen. Och så blev min nagellossning värre efter att jag hade burit det. Elände, elände! 😉

Fast ärligt talet finns det fördelar med att gå med nakna naglar ett tag. Främst så mår mina naglar prima, men det är faktiskt inte heller helt fel att få lite mer tid över som annars hade gått till att lacka naglarna. Självklart saknar jag att ha lack, och jag går och suktar efter mina lack som står och frestar mig, men man måste ju se det positiva i situationen.

Hur som – lacket är ett orange holo som slår lite i rödrosa. Rätt fint, men inte riktigt min kopp te (antar att det är för rosa :-P). Ordentliga regnbågar, täcker på tre lager och lätt att applicera.

Dekoren, som jag inte är särskilt nöjd med, skapade jag med hjälp av vinylmallar från Twinkled T.. Mallarna var jättetrevliga att jobba med – smidiga och lätta att få att lossna från underlaget utan att alla små bitar som ska stanna kvar följde med. Däremot kladdade jag till det så mönstret blev lite otydligt och fult. Jag förstår inte hur andra får det att se så lätt ut… Jag svampade i alla fall över en gradient med Colors by Llarowe Black Gold, Texas Tea och Pretty & Polished Tools of the Trade.

En liten video på manikyren fick jag till i alla fall:


SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

This is the last manicure I wore – around July 22nd. My onycholysis got worse afterwards, so I’m staying away from polish until it’s well grown out. Sadly, I wasn’t very fond of either the polish or the manicure, but well, you have to fail sometimes!

The polish is an orange holo that leans pink. It is ok, but not really my cup of tea (too pink, I guess ;-)). The rainbows were nice, though, and it applied in three easy coats.

The decoration was made using nail vinyls from Twinkled T, that were really soft and nice to work with. I messed up, though, and the pattern wasn’t at all as crisp as I would have liked it. I don’t understand how people can make it seem so easy to use vinyls. 😛 I used Colors by Llarowe Black Gold, Texas Tea and Pretty & Polished Tools of the Trade for the black-grey holo gradient.

Publicerat på augusti 19, 2015, i Colors by Llarowe, Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i orange och korall, Pretty & Polished och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Supersnygg nailart

  Gilla

 2. Jag tycker också att den var jättefin. Är inte heller så mycket för helrosa och då kan lite nail art ovanpå piffa till, speciellt om den är i lite edgy’are färger, som svartaktigt.
  Håller tummarna att nagellossningen snart är ett minne blott, vet ju att det går framåt för dig i varje fall.

  Gilla

  • Jo, jag håller med dig, rosa behöver något mer för att inte bli för sött. Och så kul att du också gillade manikyren, den kanske inte var så misslyckad som jag tyckte! 🙂

   Nagellossningen har faktiskt växt ut helt nu, nu ska jag bara våga lacka igen… 😛

   Gilla

 3. Jag tycker att Sunset är väldigt vackert faktislt! Så tråkigt att naglarna blev sämre efter detta, håller tummarna för att de ska läka bra..

  Gilla

  • Det är ett sånt där lack som jag tycker är fint när andra bär det, men som jag inte trivs i själv av någon anledning.
   Naglarna är fräscha och fina nu och har varit det i några veckor. Jag ska bara våga lacka igen…

   Gilla

 1. Ping: Holofredag: Lyn B Designs Santorini och Jade Sunset | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: