Pretty & Polished Tools of the Trade

Om man skulle ta och blogga lite… Eftersom jag inte lackar naglarna längre p g a nagellossningen så glömmer jag bort bloggen lite också, tyvärr. Vilket inte borde behövas eftersom jag har massor av inlägg i arkivet. Nåväl, det hjälpte kanske inte att jag var i fjällen i ett par veckor nyss också. Hade en riktigt fin semester med vandring, paddling och fiske uppe i norska fjällen (mest, vi åkte via Sverige).

Jag kan rapportera att nagellossningen går åt rätt håll. Det har nästan växt ut nu och mina naglar ser rätt fräscha ut. De får mycket olja och jag håller dem korta och lackfria. Jag gjorde ett par försök att lacka tidigare i somras, men det resulterade i att nagellossningen blev värre, så nu låter jag bli lack tills det har växt ut lite till och stabiliserat sig. Missfärgningarna som jag har haft i flera år p g a konstant nagellacksanvändande har nötts bort och nu ser de faktiskt helt normala ut. Det är skönt att inte behöva skämmas över dem, även om de inte är så roliga heller direkt.

Det här lacket bar jag när jag var i Prag i juni – mellan att naglarna blev ömma och att de började lossna, faktiskt. Det är ett fint, mörkt stålgrått holo med ganska starka regnbågar. Jag hade fyra lager av det (mest för att det var lite mörkt på hotellrummet när jag lackade och jag inte var säker på om det täckte efter tre lager). Applikationen var utmärkt. Det var dock slitet redan efter två dagar, men hololack håller sällan längre än så på mig.

Dekalerna hade jag faktiskt köpt vid ett tidigare besök i Prag! Kändes passande att bära dem när jag var tillbaka i Prag. 🙂

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

I wore this polish when we were in Prague this June. It is a nice, dark grey holo with strong rainbows. The application was excellent. I wore four coats, but that was mostly because it was a little dark in the hotel room when I applied it so I wasn’t sure if it was opaque after three coats. 

The decals are actually bought in Prague, although at an earlier visit.

 

Publicerat på augusti 12, 2015, i Dekaler, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grått, Pretty & Polished och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: