ABC Challenge (X eller nummer): HEAN.pl Stardust 265 över OPI Aloha From OPI

Dagens bokstav till Lacky Corners ABC Challenge är X, men eftersom det är lite svårt att hitta lack på X fick man fuska och använda ett med ett nummer istället, vilket jag gjorde. Jag var med maken i Krakow över nyår (mycket trevlig stad, förresten!) och hittade ett ställ med smink och nagellack från HEAN.pl på flygplatsen på vägen hem. Det verkar vara ett polskt märke, och det var väldigt billigt. Jag tror lacken kostade någonstans runt 20-30 kr styck, så jag köpte tre roliga glitterlack, däribland det här, nummer 265, som består av svarta och ljusblåa matta glitter i en klar bas. Jag la det över tre lager Aloha From OPI, från OPIs Hawaii-kollektion. Det är en urläcker färg, riktigt starkt korallröd, nästan så den är neonig, men formulan var inte kul. Det var väldigt tjockt och ville valla sig hela tiden. Jag fick ha tre lager bara för att få det jämnt. Det täckte egentligen efter två. Men det var faktiskt värt det, för färgen är underbar och jag blev glad av den här manikyren. Det var svårt att få rätt färg på bilderna, däremot, det ser lite rödare ut än det var IRL, och det syns inte riktigt hur knallig färgen är.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SONY DSC

SONY DSCToday’s letter for Lacky Corner’s ABC Challenge is X, but since it is a little difficult to find polishes starting with X, we are allowed to ”cheat” and use a polish with just a number instead. Me and the husband was in Krakow over New Year’s Eve (very nice town, by the way!) and at the airport on the way home, I found a stand of make-up and polishes from a polish brand, HEAN.pl. The polishes cost around 20-30 SEK each, so I bought three nice glitters. The one shown here is number 265, which consists of black and light blue matte glitters in a clear base. I wore it over three coats of Aloha From OPI, from OPI’s Hawaii collection. It is a gorgeous, really bright coral, almost neon, but the formula wasn’t fun at all. It was very thick and didn’t even out at all. I had to apply three coats just to get it even, though it was opaque in two. It was worth it, however, because I loved the brightness of the colour and this manicure really made me happy! Unfortunately it was difficult to photograph and it looks more red in the pictures than it was IRL. 

Publicerat på april 21, 2015, i Diverse nageldekor, Glitter, HEAN.pl, Naglar i orange och korall, OPI, Utmaningar och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Åh vad fint! Gillar verkligen kombinationen av färger! =)

  Gilla

 2. tycker också att det blev snyggt!!!

  Gilla

 3. Snygg manikyr! Båda lacken är riktigt fina…

  Gilla

 4. Galet snygg kombo 🙂

  Gilla

 5. Vilken söt kombination!

  Gilla

 6. Den här kombon gillade jag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: