OPI Avojuice

Igår var jag på en fantastiskt trevlig bloggträff med Goodpr och fick bland annat information om tre nya kollektioner från OPI. Mer om det senare, när jag har fått över bilderna från kameran (det blev rätt sent igår, och det slank väl ner både ett och två glas vin, så när jag kom hem var de raka vägen till sängen som gällde), men jag blev lite blogginspirerad och tänkte att jag ska försöka få ut ett inlägg… Och vad passar då inte bättre än att skriva en recension om just OPIs handkräm Avojuice? I vår har de ändrat utseende på förpackningen (jag tror pumpflaskan är ny, men jag är inte säker), och jag har också hört ryktas att de har tweakat till formulan lite så den nu är ännu mer återfuktande. Jag fick en flaska att recensera i doften Cran and Berry, och jag måste säga att jag är mycket förtjust i den. Krämen är ganska tunn, och jag trodde därför att den nog inte skulle göra så mycket bestående nytta för mina torra händer, men den är mer återfuktande än man kan tro! Jag tror inte riktigt att den räcker under de allra torraste vintermånaderna, men resten av året kan jag säkert klara mig med den här. Dessutom går den in väldigt fort i huden, så jag tror min flaska ska få flytta till jobbet, där det ju känns jobbigt att gå runt med kladdiga händer. Det där med dofter är såklart väldigt individuellt, men jag tycker att den här tranbärsdoften är ganska underbar! Den doftar ganska starkt, men inte överväldigande (inte ens maken klagar när jag smörjer in mig med den här på natten).

En flaska på 250 ml kostar 200 kr. Inte det billigaste alternativet, men det är en riktigt bra lotion! (Och man får ju mycket produkt för pengarna!)

SONY DSC

Avojuice från OPI

I spent yesterday evening at a wonderful blogg event hosted by Goodpr, where they (among other things) presented three new collections from OPI! I will write more about it later. I didn’t even have time to transfer the pictures to my computer yesterday as I stayed quite late (and ehem… drank a few glasses of wine). I got a bit inspired, though, so I’ll ride that wave and get a post out!

A few weeks ago, I got a bottle of OPI’s hand and body lotion Avojuice for review. They have recently changed the bottle, and I have heard rumours that they also tweaked the formula a bit so that it is even more moisturizing now. I must say that I like it a lot. The lotion is quite thin and goes very quickly into the skin, but it is more moisturizing than I thought. It might not be enough during the very cold and dry Swedish winter, but otherwise it is definitely moisturizing enough.

My bottle was in the scent Cran and Berry, and I really like it. The scent is quite strong, but fresh and not overwhelming. (And I really don’t like strong scents.)

The cost is 200 SEK for a 250 ml bottle.

Publicerat på april 23, 2015, i Hudvård, Nagelvård, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Väldigt spännande att läsa! 😀

    Gilla

  2. Vart nyfiken men osäker eftersom att många säger att dom doftar jätte starkt och det är jag rätt känslig för

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: