ABC Challenge (Y eller nummer): Miss Sporty 3114

Näst sista dagen med Lacky Corners ABC Challenge och vi är på Y, men även här får man ”fuska” och ta ett lack som har ett nummer istället för lack. För min del blev det ett lack som jag köpte i Prag för snart två år sedan, men som jag aldrig har känt mig så sugen på. Det var billigt, och jag var sugen på att testa ett nytt märke. Det var faktiskt ett rätt trevligt lack, när jag väl kom fram till det. Basfärgen är isigt ljusblå, men det skiftar ganska tydligt i lila och grönt. Applikationen var bra, och jag bar tre ganska tunna lager. Enda nackdelarna är att dels det blev slitet ganska fort och att det visade en del penseldrag, men det var ändå ett helt ok lack.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA It is the second to last day of Lacky Corner’s ABC Challenge and we have come to the letter Y, but it is also allowed to show a polish that has a number instead of a letter. I’m showing a polish that I bought in Prague almost two years ago, but that I never really felt like wearing. It is actually nicer than I thought. The base is an icy light blue, but it shifts into purple and green. Application was good. I wore three thin coats. It did show some streakiness, though, and I got quite a lot of tip wear, but considering the price, I still think it was a nice polish.

Publicerat på april 23, 2015, i Duo- och multikromatiska lack, Miss Sporty, Naglar i blått, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Riktigt snygg nyans

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: