ABC Challenge (Z eller nummer): OPI Is Mai Tai Crooked? och HEAN.pl 266

Sista dagen av Lacky Corners ABC Challenge! Idag är det Z, och jag hade faktiskt ett lack på lut, men jag hann inte få det på naglarna, så det får bli ett nummer istället. Jag hittade som sagt några roliga glitterlack på Krakows flygplats, och det här är ännu ett av dem, HEAN.pl 266. Det består av svarta och limegröna glitter i en klar bas, och är riktigt snyggt, tycker jag! Jag matchade det med OPI Is Mai Tai Crooked? från Hawaiikollektionen. Det är ett riktigt fint lack – ganska ljust orange som slår lite åt korall. Jag bar tre lager och applikationen var helt ok.

För att applicera glittret använde jag vinylmallar från Snail Vinyls och Liquid Palisade innan jag applicerade glitterlacket med en svamp för att inte få så mycket ofärgat lack med.

Det har varit en kul utmaning – lagom svårt att bara hitta ett lack på rätt bokstav, och dessutom jättebra för att komma fram till att använda de där lacken som har stått för länge. Fast det är faktiskt lite skönt att återgå till att välja lack efter humör istället, och det har varit lite svårt att hinna få ut inläggen ibland.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Today is the last day of Lacky Corner’s ABC Challenge! Today’s letter is Z, and I actually had a polish in my mind for it, but I didn’t get the time to apply it, so I’ll show a numbered polish instead. This is another of the glitter polishes I found at the Cracow airport, HEAN.pl 266, a clear base with black and lime green glitters. I think it is quite nice! I matched it with OPI Is Mai Tai Crooked? from the Hawaii collection, which is a pretty orange creme with coral tones. I wore three coats and the application was ok.

For the application of the glitter I used nail vinyls from Snail Vinyls and Liquid Palisade before sponging on the glitter. I used the sponge to absorb some of the base so the glitter would be denser, which worked quite well.

Publicerat på april 28, 2015, i Diverse nageldekor, Glitter, HEAN.pl, Naglar i orange och korall, OPI och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. wow, superfin manikyr! Gillar både färger och utförande 😀

  Gilla

 2. Himla snygg kombo! =)

  Gilla

 3. tycker också det är en fin kombo!!!=)

  Gilla

 4. Jätte snyggt, häftig effekt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: