Grön onsdag: ILNP Success

Jag verkar bara kunna hålla en utmaning eller ett tema i huvudet samtidigt, så när jag har pysslat med the ABC Challenge har jag helt glömt bort att posta lack till Karins Gröna onsdag, som annars är en favorit bland temadagar. Nu är det märkligt nog så att jag faktiskt inte köper så många gröna lack, trots att det är min favoritfärg. Jag gissar att det har att göra med att jag alltid tror att jag redan har alla gröna färger som finns… Jag fick leta lite i arkivet för att hitta ett grönt lack, och landade med ett multikromatiskt flakie från ILNP som i alla fall har ganska mycket grönt i sig. Det är faktiskt helt underbart och skiftar från lila via blått till smaragdgrönt. De jättetydliga skiftningarna i kombination med en härligt metallisk yta gör det här lacket till en vinnare!

Tre lager räckte för att det skulle bli heltäckande. Applikationen var bra, men som väntat var det lite svårt att få glittren helt jämna.
SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It was a while since I participated in Karin’s Green Wednesday, so I thought I would dig up a green manicure from the archive for you. It turned out I didn’t have that many green manicures lying around, so I ended up with this gorgeous multichromatic flakie from ILNP. It shifts from purple through blue to emerald green and the combination of strong shifts and a lovely metallic finish makes this a winner in my book!

Three coats was enough for opacity. The application was good, but it was a little tricky to distribute the glitters evenly.

Publicerat på maj 6, 2015, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Grön onsdag, ILNP, Naglar i grönt, Naglar i lila, Naglar i rosa, Naglar i silver och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Så vackert =) Det ser ut som skalbaggsvingar eller drakfjäll =)

  Gilla

 2. Väldigt, väldigt fint!

  Gilla

 3. väldigt snyggt!!i like!!!!

  Gilla

 4. Crimsonanna: Ja, visst gör det!

  Lacky Corner: Jag kan bara hålla med… 🙂

  Ingegerd: Jag med! 🙂

  Emelie: Visst är det underbart? 🙂

  Gilla

 5. Så häftigt och snyggt

  Gilla

 6. Wow, så läckert!

  Gilla

 7. Verkligen vackert!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: