Apolosophy Eye Makeup Remover Pads

Det är inte ofta jag skriver om annat än nagellack, men jag tänkte peta in lite sådana inlägg någon gång ibland framöver. Jag är inte någon storkonsument och använder oftast slut på produkterna innan jag köper nytt, så jag testar inte nya produkter särskilt ofta. När jag skulle åka till Krakow med maken över nyår köpte jag de här make-upborttagningspadsen eftersom jag tyckte att de var behändiga att ta med sig. Det var de också, men det var faktiskt nästan det enda bra med dem. De var visserligen ganska effektiva på att ta bort smink, men även om själva rengöringen nog kan vara ganska mild så är padsen väldigt grova och hårda mot huden. Jag fick tillbaka mitt eksem runt ögonen av att använda de här i fyra dagar och det tog sedan fyra månader för min hud runt ögonen att hämta sig. Nu har jag visserligen väldigt känslig hud runt ögonen och har haft problem med att få eksem runt ögonen förut (tills jag började med Cliniques All About Eyes Rich som ögonkräm – den är suverän!), men hur som helst är det ingen behaglig upplevelse att ta bort ögonsmink med de här, så jag kan inte rekommendera dem. SONY DSC

SONY DSC It is not often that I write about other things than nail polish, but I thought I would squeeze in a few such posts now and then. I bought these eye makeup remover pads when me and the husband went to Cracow over New Year’s since it looked to be a handy solution. They were easy to bring, but I cannot say that much more good about them. They were quite efficient in removing makeup, but the pads were very course and rough on the skin, and using them for four days gave me my eczema back. I have very sensitive skin around my eyes and have had problems with eczema before, but it went away when I started using Clinque All About Eyes Rich (which is an awesome eye cream!). It has taken me four months to get my skin balanced again… Of course, not everyone are as sensitive as I am, but nonetheless it is not a very pleasant experience to remove makeup with these, so I cannot recommend them.

Publicerat på maj 10, 2015, i Apolosophy, Hudvård och märkt , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Tack för tips, ska undvika dessa! Har också väldigt känslig och eksembenägen hud runt ögonen.

    Gilla

  2. Usch det lät inte trevligt alls, skönt att du fått ordning på det igen. Är åxå ganska känslig så dessa kommer jag undvika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: