ABC Challenge (V): Nageldraken Violence

Detta är det fjärde och sista lacket i kollektionen jag gjorde till Karin i disputationspresent. (De andra är Your Future is Bright!, Shb KO och Karin.) Det här är inspirerat av att jag och Karin förut gick på box tillsammans ibland och hade ganska roligt då vi slog på varandra. Jag ville egentligen göra ett blodrött lack, men pigmenten ville inte samarbeta, så det blev vinrött. (Det är lite mörkare än det ser ut för på bilderna.) Jag kommer inte längre ihåg vad det är i det, men jag vet att jag slängde i en del rött skimmer för att försöka göra det rödare. Det är också en del hologlitter och små svarta glitter. Jag har tre lager av det. Det är väl inte superunikt, men jag tycker att det blev helt ok. Ibland är det trevligt med ett glitterlack med lite glesare glitter så man inte har discobollar på tassarna.

Detta blir mitt V-lack till Lacky Corners ABC Challenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is the fourth and last of the polishes I made for Karin as a dissertation present. (The others are Your Future is Bright!, Shb KO and Karin.) It is inspired by the box classes that she and I took sometimes when whe still was in the country. We had quite a lot of fun beating on each other. 🙂 I wanted it to be blood red, but the pigment disagreed and it turned out wine red. (It is a little darker than it looks in the pictures.) I don’t remember what I used any more, but I know that there is a good amount of red shimmer in it to try to get it redder. There is also some holo glitters and small black glitters. I wore three coats. It isn’t super unique, but I kinda like it.

This is my V-polish for Lacky Corner’s ABC Challenge.

Publicerat på april 16, 2015, i Frankade lack, Glitter, Naglar i rött, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: