ABC Challenge (U): ILNP Undenied

Lacky Corner’s ABC Challenge börjar dra sig mot sitt slut, faktiskt, nu är det bara två veckor kvar. Och jag som fortfarande har en massa otestade lack i lager (fast det har i alla fall minskat!) Till U blev det ILNP Undenied, ett riktigt fint multikromatiskt lack som har blivit stående i minst ett år eller så. Det skiftar huvudsakligen mellan blått och lila, men går i guld och t o m lite grönt i vissa vinklar. Riktigt fint!

Jag hade två lager av det. Det var lite tjockt, men ändå ganska lättkontrollerat.

Skugga:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solsken:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lacky Corner’s ABC Challenge is starting to come towards its end, and we have come to the letter U. I’ll show ILNP Undenied, a  beautiful multichromatic shimmer that mainly shifts between blue and purple, but also has some gold, and even a little green, in it. I wore two coats. It was a bit thick, but not difficult to control.

Publicerat på april 14, 2015, i Duo- och multikromatiska lack, ILNP, Naglar i blått, Naglar i lila, Utmaningar och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Oooooohhh! Det måste skrivas upp på önskelistan! Supernajs! =)

  Gilla

 2. Det här ser väldigt fint ut! Jag har också en hel hög med otestade kvar och av någon anledning är det knepigare att använda dom när man inte har en speciell anledning att plocka fram en viss flaska.

  Gilla

 3. Zophie: Ja, det är helt klart ett lack man behöver äga!

  Lacky Corner: Nej, visst är det dumt! Det har varit jättebra med den här utmaningen, då har jag kommit fram till att använda några av lacken som ju är jättefina men som blivit stående. Det är väl så att de tappar nyhetens behag när de har stått för länge på hyllan…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: