Karin skriver om Nerdlacquer The Lando System

Karin är tillbaka som gästbloggare, och den här gången gör hon något åt bristen på rosa lack på den här bloggen. Bra gjort, tycker jag! Det kan vara kul för er med lite rosa för en gångs skull och eftersom jag är som jag är så kommer inte jag att bidra med det. 😛

Hon skriver följande om lacket:

”Senast jag gästbloggade gick jag rätt hårt åt Nerdlacquers Pinin’ for the Fjords och nu är jag tillbaka med den snarlika The Lando System. Det här lacket gillar jag dock av någon underlig anledning! Det är egentligen inte alls min typ av lack, det är ljusrosa och flickaktigt, saker som sällan dyker upp på mina naglar. Men det är mycket på gång i The Lando System. Här finns hexagonglitter i rosa-, silver- och koppartoner och i solljus (som vi äntligen har lite av!) glimtar det till av holografiska glitter. För att vara ett så pass ljust lack täcker det även mycket bra och jag kom undan med bara två lager. Kanske blev jag så förtjust i det eftersom jag hade så lågt ställda förväntningar, men jag skulle säga att det är ett rätt bra alternativ om man vill ha ett diskretblingit lack!”

The Lando System 1

The Lando System 2Karin is back with a guest post and is doing something about the lack of pink polishes on this blog by showing you Nerdlacquer The Lando System:

”Last time I did a guest appearance here I could not find many nice things to say about Nerdlacquers Pinin’ for the Fjords. I have now tried the very similar The Lando System and surprisingly, I actually like it! It is a light, cool-toned pink polish with glitters in silver, copper and pink, and in sunlight there are flashes of holographic glitters as well. All in all, I would say it is good alternative when you want a tasteful polish that still carries a punch.”

Publicerat på april 11, 2015, i Glitter, Karins gästinlägg, Naglar i rosa, Nerdlacquer och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: