ILNP Electric Carnival

Jag upptäckte igår att jag inte har visat några bilder på de tjusiga multikromatiska flakiesarna jag har köpt från ILNP! Jag tillät mig faktiskt ett avsteg från mitt köpstopp för att köpa på mig några av dessa. De är ju så vackra! Jag har växlat mellan dem på tårna i några månader nu, de är perfekta pedikyrlack (glittriga och med skiftningar som syns på långt håll).

Electric Carnival skiftar i rosa, orange, guld, grönt och lite blått. Skiftningarna är väldigt tydliga. Älskar det! Jag har tre lager på bilden. Man får vara lite noggrann när man lackar för att få det jämnt, men det kan man ju förvänta sig med ett flakie.

I skugga:

SONY DSC

SONY DSCI sol:

SONY DSC

SONY DSC

I realised yesterday that I haven’t shown any pictures of the amazing multichrome flakies that I have bought from ILNP! They are really awesome, and I have only worn these on my toes for months. (They are perfect for pedicures – glittery and with a shift that shows a long way off).

Electric Carnival shifts between pink, orange, gold, green and blue. It is just beautiful and I love it! I wore three coats. You have to be a bit careful to get it even when you apply it, but that is to be expected with a flakie.

Publicerat på april 10, 2015, i Duo- och multikromatiska lack, Flakies, ILNP, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Naglar i rosa och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Woooooow! Helt fantastiskt underbart! =)

  Gilla

 2. Verkligen ett wow lack, galet snyggt

  Gilla

 3. Zophie och Lackert: Visst är det härligt!!! 🙂

  Gilla

 4. Så läckert det här var!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: