ABC Challenge (T): OPI Today I Accomplished Zero

Så har vi kommit fram till T i Lacky Corners ABC Challenge, och här blev det OPI Today I Accomplished Zero från Icons of Happiness-kollektionen som fick komma fram ur gömmorna. Det här är faktiskt det sista lacket i kollektionen som hamnar på mina fingrar, vilket är märkligt med tanke på att det var det lack jag var mest sugen på när jag fick den. (Jag har alltså fått den för recension.) Nu när jag bar det var jag faktiskt inte heller så imponerad. Det är ett svart lack med smått glitter i rödrosa. Jag har sett liknande lack förr, och det hade gärna fått ha lite mer variation i glittren för att bli lite liknande. Med det sagt så har de ändå gjort ett svart glitterlack som täcker på tre lager utan att dränka glittren, och det är ju inte så illa ändå. Det var också lätt att applicera. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Now we’re at the letter T in Lacky Corner’s ABC Challenge, and for this I dusted off OPI Today I Accomplished Zero from the Icons of Happiness collection. This is the last polish in the collection that I wear, which is strange considering that it is the one I was most interested in when I got it. (It was given to me for review.) Now that I’ve worn it, I’m not that impressed. It is black with pinkish red small glitter. I have seen similar polishes before, and I would have liked some more variation in the glitters to liven it up. That said, they did manage to make a black glitter polish that was opaque in three coats without drowning the glitters, which isn’t bad. It also applied well.

Publicerat på april 8, 2015, i Glitter, Naglar i svart, OPI, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Älskar det där lacket. Och nu blev jag sugen på Coca-cola….

  Gilla

 2. Njae, jag är inte helt övertygad.

  Gilla

 3. Det kunde ha varit lite mer spännande, men samtidigt så ogillar jag det inte. *kluven*

  Gilla

 4. Mrs Data: Haha, då har de verkligen lyckats med marknadsföringen! 🙂

  Lacky Corner: Nej, visst är det lite meh…

  Zophie: Håller med dig. Det är helt ok, men inte jättespännande.

  Lackert: Kul att du gillar det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: