Pressevent med OPI

I onsdags var jag på ett väldigt trevligt pressevent för lanseringen av OPIs kommande kollektioner 50 Shades of Grey och Hawaii. Tyvärr strulade min kamera, så det blev bara lite halvkassa mobilbilder. Hur som helst, vi fick skumpa och snittar och alla lacken från båda kollektionerna. Bättre bilder på lacken kommer snart!

DSC_0571

Alla lacken i båda kollektionerna. 50 Shades of Grey främst och Hawaii bakom. 50 Shades of Grey består av sex lack och släpps i början av januari. Hawaii består av 12 lack och släpps i mitten av februari. Det är två riktigt fina kollektioner! Jag är förstås särskilt förtjust i de gråa lacken, men det finns många fina i det här gänget!

DSC_0573

50 Shades of Grey-lacken fick vi i en låda tillsammans med boken, en sovmask (det är i alla fall vad jag väljer att tolka den som) och två biljetter till filmen. Jag måste väl erkänna att mitt intresse för både boken och filmen är mycket svalt, men lacken är som sagt väldigt fina!

DSC_0574

DSC_0576Skumpa och jordgubbar.

DSC_0577Hawaii-kollektionen.

DSC_0616

Väldigt goda snittar!

  DSC_0619Lite lyx sådär på onsdagskvällen! Jag hade fantastiskt trevligt, och är väldigt glad över att ha blivit inbjuden! Det var jättekul att få träffa alla trevliga bloggare igen, dessutom!

This Wednesday I went to a press event for the launch of the coming OPI collections 50 Shades of Grey and Hawaii. They are both really nice collections, and I got all of the polishes with me home, so I’ll be able to show you better pictures soon. I wasn’t really friends with my camera at the event, so I had to use my cell phone to get some pictures.

Publicerat på november 30, 2014, i OPI, PR-relaterat och märkt , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Oj, det låter lyxigt värre måste jag säga! Synd att jag inte kunde vara med,hade varit trevligt. Ser ut att finnas många vackra lack i samlingen helt klart…

  Gilla

  • Ja, jag tittade lite efter dig, men jag vet ju att du har svårt att ta dig iväg. Det hade varit kul att ses!
   Kollektionerna är faktiskt ovanligt fina, jag hoppas du får hem dem i efterhand!

   Gilla

   • Ja det var kört tyvärr, jobbade i min anletes svett istället:) nej vars, men jobbade gjorde jag. Hade varit jättekul att ses, men vi får ta nya tag efter nyåret och försöka dra ihop ett lackfika då 🙂

    Gilla

    • Det får vi göra! Det skulle vara jättekul! 🙂
     Jag förstår att det är svårt att komma ifrån… Inte blir det lättare av att eventen oftast ligger på dagtid också. Jag har ju rätt så fria arbetstider, så om jag inte har undervisning eller möten kan jag oftast smita ifrån.

     Gilla

 2. Lyckans ost att få gå på sådant. 🙂 Är inte speciellt imponerad av boken (och därmed förmodligen inte filmen heller), läst ett par sidor men njeee, dock sett en del lack ur kollektionen som ser lovande ut så får ha mina förhoppningar på dessa istället. 🙂

  Gilla

  • Ja, jag förstår inte riktigt varför, min blogg är ju verkligen inte så stor, men det är jätteroligt!
   Jag har läst ett kapitel av boken och är inte imponerad. Taskigt språk, stereotypa och irriterande karaktärer. Jag betvivlar att jag kommer igenom den, även om jag känner att jag kanske borde försöka så jag inte dissar den oläst. Jag tycker dessutom att det är rätt tveksamt att porträttera ett dysfunktionellt förhållande som romantik… Lacken, däremot, där har de lyckats! Jag gillar faktiskt alla lacken i kollektionen, och det är rätt ovanligt!

   Gilla

 1. Ping: OPI 50 Shades of Grey | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: