ABC Challenge (J): OPI Just Lanai-ing Around och My Voice is a Little Norse

Den här veckans ABC Challenge-manikyrer blev inte så jätteroliga. På J blev det OPI Just Lanai-ing Around från Hawaii-kollektionen, ett gammelrosa krämlack som jag tyckte var ganska trist och lite tantigt. Det är väl ok, men inget jag blir upphetsad av, direkt. Jag har fått det för recension, och det är inte så troligt att jag skulle ha köpt det själv.

Det täckte på två lager, och var ok att applicera, men lite svårkontrollerat. För att piffa till det använde jag vinylmallar från She Sells Seashells och OPI My Voice is a Little Norse från Nordic-kollektionen (som jag också fått för recension) för att blinga till det. Lite glitter gör ju det mesta bättre. My Voice is a Little Norse är ett ganska tätt mörkgrått prismatiskt glitter. Riktigt fint, faktiskt. Med det över det trist gammelrosa så blev manikyren i alla fall tillräckligt piffig för att jag skulle ha den i två dagar.

Ni ser också det sorgliga skicket på min pekfingernagel. Den är nerfilad så långt det bara går nu och dessutom lite sned. Men den växer ju ut i alla fall, och jag är glad över att brottet inte hamnade på nagelbädden.

Klicka nedan eller titta in hos Lacky Corner för fler manikyrer på J! Till nästa vecka kan jag i alla fall utlova lite roligare lack! (Jag har redan planerat för vilka lack jag ska använda hela utmaningen ut.)

SONY DSC

SONY DSC

This week’s ABC Challenge manicures weren’t that much fun. (Next week will be better!) The only untried I had on J was OPI Just Lanai-ing Around from the Hawaii collection, a mauve creme that I thought was quite boring. I guess it’s ok, but it really isn’t my thing. It was given to me for review and I doubt that I would have bought it myself.

It was opaque in two coats, and the application was ok, but it was a little tricky to control. I needed to cheer it up, so I used nail vinyls from She Sells Seashells and OPI My Voice is a Little Norse from the Nordic collection to make glittery chevrons. My Voice is a Little Norse is a fairly dense dark grey prismatic glitter in a clear base. It is really kinda pretty, and it is probably possible to get it opaque on its own.

Click on the button below or go to Lacky Corner’s blog for more manicures on J!

Publicerat på mars 5, 2015, i Diverse nageldekor, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i rosa, OPI, Utmaningar och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag gillar kombon! Håller med om att Just Lanai-ing Around inte ser så spännande ut, men ihop med lite glitter så blev det ju jättefint! =)

  Gilla

 2. Super snygg kombo 🙂

  Gilla

 3. Zophie: Tack! Ja, jag håller med, det blev bättre med dekor. 🙂

  Lackert: Tack! 🙂

  Gilla

 4. Jag tycker det blev snyggt med glittret men ja, den rosa känns sådär spännande.

  Gilla

 5. Själva lacket var väl sådär, men manikyren i sin helhet tycker jag blev fin!

  Gilla

 6. Inte dumt även om baslacket var väldigt meh. Fast det är väl därför såna här utmaningar är bra, då får man till att använda såna också 😉

  Gilla

 7. Emma, Lacky Corner och Gelic: Kul att ni gillade manikyren även om vi väl allihopa är överens om att baslacket inte är någon höjdare. 🙂 Och Gelic, helt klart, det är det som är bra med såna här utmaningar. Jag hade nog aldrig kommit fram till det här lacket annars.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: