ABC Challenge (I): OPI I Sao Paolo Over There

Så var turen kommen till I i Lacky Corners ABC Challenge, och för min del blev det ännu ett OPI-lack som jag har fått att recensera men som blivit stående eftersom det inte lockar särskilt mycket. I Sao Paolo Over There, från Brasilienkollektionen, är inte fult (som Going My Way or Norway?), men det är inte heller särskilt spännande. Det är en lite mystisk nyans som växlar mellan att se brun och lila ut beroende på ljuset, men som har mycket grått i sig. Den är helt ok, men jag blir inte exalterad, direkt. Den var också väldigt svårfotad och ville gärna bli blålila på alla bilder. Jag fick fippla en del med vitbalansen för att få till en färg som i alla fall var närmare verkligheten.

Det var bra att applicera och täckte på två lager.

Tyvärr förlorade jag en strid med en kartong när jag bar det här och bröt av min pekfingernagel långt in mot nagelbädden. Det var bara att fila ner den så långt det gick och sedan kapa de andra naglarna. Tyvärr hade jag inte hunnit fota manikyren innan pekfingernagelns frånfall, så det fick bli bilder där jag gömde pekfingret lite…

Som vanligt – klicka på knappen nedan eller titta in hos Lacky Corner för att se fler manikyrer på I!
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCDen sista bilden är taget innan slaget mot kartongen, med intakt pekfingernagel. Det är taget utomhus och är lite för blåtonat, men visar lite av hur lila det kan se ut, så det fick vara med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe time has come to the letter I in Lacky Corner’s ABC Challenge, and for my part it meant another OPI polish that I was given for review but never got around to.  I Sao Paolo Over There, from the Brazil collection, isn’t exactly ugly (like Going My Way or Norway?), but it isn’t very attractive either. It is a strange grey-toned color that looks purple in some lights and brown in others. It was also very difficult to photograph and looked blue in all pictures. I had to play around a bit with the white balance to get a colour that at least was similar to the real one.

It was easy to apply and covered in two coats.

Unfortunately I lost a battle with a cardboard box while wearing this, so my pointer nail broke very close to the nail bed before I had time to photograph it properly. I had taken av few pictures with my compact camera before it happened, but those turned out a little too blue. I edited them and included one just to show you the purple tones in it.

As usual – click the button below or visit Lacky Corner if you want to see more manicures on I!

Publicerat på mars 3, 2015, i Dekaler, Naglar i brunt, Naglar i lila, OPI, Utmaningar och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. jag gillar det med, beklagar där med pekfingret…

  Gilla

 2. Jag gillar det också, tycker det är lite ”mullvadsfärgat” om man får svänga sig med coola uttryck på en brunlilagrå färg. XD Dock skulle jag antagligen precis som du dekorera det. 😀

  Gilla

 3. Michaela: Tack! Det är väl egentligen inte hela världen, men det är lite störande att behöva klippa ner alla naglar när jag började bli ganska nöjd med längden på dem.

  Lackert: Tack!

  Gelic: Ja, just det, det är det man kallar den färgen! Det är nog bara inte min grej, jag tycker det är rätt trist. Lite bättre efter dekoren däremot. Som du säger, man kan piffa upp det mesta med lite dekor!

  Gilla

 4. Alltså jag vet inte riktigt vad jag tycker. Helt ok antar jag, men inget man höjer ögonbrynen över precis.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: