ABC Challenge (H): Nerdlacquer Hocchhh Kssshhhhh

Efter det fula bruna OPI Going My Way or Norway? var det lite som att komma hem att applicera Nerdlacquer Hocchhh Kssshhhhh. Det är svart och innehåller prismatiskt hologlitter, så vad kan bli fel? Enda problemet jag hade med det var att det var för lite sol när jag bar det. Det är inte superspännande i skugga, men i solen är det faktiskt lite magiskt. Förresten är det från Starwarskollektionen och har förstås fått sitt namn från Darth Vaders andning. 🙂

Jag bar tre lager och det var lätt att lacka med. Däremot är det hungrigt på överlack, så trots att jag hade ett lager Glitter Food och ett lager Digital Flash (båda från Nail Pattern Boldness) så behövde jag förstärka med ytterligare ett lager överlack dagen efter. Snöflingepaljetterna är från Born Pretty Store. (Ni kan använda rabattkoden WDL91 om ni vill få 10% rabatt där.) Tyvärr var det lite svårt att fota, det ville liksom inte se så coolt ut som det är!

Ni kan titta in hos Lacky Corner eller klicka på knappen nedan för att få se fler lack på H!
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
After the horribly ugly OPI Going My Way or Norway?, applying Nerdlacquer Hocchhh Kssshhhhh was a little like coming home. It is black and filled with prismatic glitter and shimmer. What’s not to like? My only problem was that it wasn’t enough sun when I wore it. It is a little magical in the sunshine, but not that exciting in the shade. It is from the Star Wars collection, and is of course named after Darth Vader’s breathing. 🙂

I wore three coats and application was a breeze. It eats a lot of top coat, though, and despite wearing both Glitter Food and Digital Flash (both from Nail Pattern Boldness) over it, I needed another coat of top coat the day after I applied it. The snow flakes are from Born Pretty Store. (You can use the code WDL91 for 10% in their store.)

Check out Lacky Corner‘s blog or click the button to look at more H polishes!

Publicerat på februari 26, 2015, i Diverse nageldekor, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i svart, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Det här var riktigt läckert!

  Gilla

 2. ser verkligen spännande ut!!!

  Gilla

 3. Klart mycket bättre än det bruna 😉 Skämt å sido det här var riktigt snyggt.

  Gilla

 4. Emma: Visst är det!

  Ingegerd: Som en stjärnhimmel! Jag gillar det!

  Lacky Corner: Jag håller med! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: