Crabtree & Evelyn Ultra-Moisturising Hand Therapy

Äsch, jag tar och trycker in lite handkrämstips bland alla lack – omväxling förnöjer! Det här är min absoluta favorit bland handkrämer (och jag är rätt kinkig). Den är väldigt återfuktande utan att vara för kladdig och går in ganska fort i huden. När mina händer är som allra torrast på vintern kan jag behöva fetare grejor över natten, men annars räcker den här bra. Jag rekommenderar den varmt!

Dofterna är väl som alltid en smaksak, och de här har helt klart dofter som man känner av, men jag tycker inte att det blir för mycket. Min favorit är avocadovarianten, men även apelsin och citron-varianterna är riktigt trevliga. Lavendeln har jag också testat, men var inte så förtjust i, den var lite för dammig och skarp.

De kommer i praktiska plasttuber (numera, det var metall tidigare), och är ganska dryga.

SONY DSC

I’ll squeeze in a hand lotion review among all the polishes! This is my very favourite among hand lotions, and I am quite picky. It rehydrates the hands very nicely without being sticky and goes into the skin quickly. I might need something fatter at night during the worst winter weeks, when my hands are extremely dry, but otherwise this covers all my needs! I love it!

The scents are definitely noticable, but I don’t think they are too much. My favourite is the avocado, but I also like the orange and lemon versions. I also tried the lavender, but it was a bit too dusty and sharp, so I didn’t like it very much.

Publicerat på februari 24, 2015, i Crabtree & Evelyn, Hudvård, Nagelvård och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag har aldrig testat de här. Men jag kanske borde. Jag svär vid Acos skyddande handsalva , har haft den i så många år och tycket den är fantastisk och dessutom sjukt prisvärd. Glamfaktorn är dock noll 🙂

  Gilla

  • ACOs grejor brukar också vara bra, och jag tycker ibland att det är väldigt skönt att slippa för mycket parfym. De här är dock bättre än alla andra handkrämer jag har testat, så det kan vara värt ett försök!

   Gilla

 2. Åh, jag älskar de här! Jag har Pear and Pink magnolia (rosa tub) på händerna just nu. Den absolut bästa är Gardeners Hand Therapy från C&E. Den kanske skulle funka för dej på vintern också(?). Har hittat småtuber på H&M för 49:- (25g), som är supersmidiga att ha med överallt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: