OPI Lost My Bikini in Molokini

Mitt förråd av otestade lack är löjligt stort, och jag har en tendens att glömma bort lack jag har fått i pressprov om jag inte använder dem innan nästa omgång ramlar ner i brevlådan. Det är vad som hände med det här lacket. Lost My Bikini in Molokini fick jag som pressprov från Hawaiikollektionen som kom 2015, hann inte med det då och glömde prompt bort det tills för några veckor sedan. Det är lite synd, för det här är ett riktigt fint, grålila krämlack. Det är både ganska vilsamt och rätt klart i färgen. Jag gillar det!
Jag bar två lager, och det var något tunnare i konsistensen än OPI brukar vara, vilket gjorde det lättare att lacka med. Det kan i o f s också ha att göra med att det har fått stå i fyra år, så jag ska inte lova att nya flaskor beter sig likadant.

In English: My stash of untried polishes is ridiculously large, and I have a tendency to forget about press samples if I don’t use them before the next batch drops into my mail box. That is what happened with this polish. I got Lost My Bikini in Molokini as a press sample from the Hawaii collection in 2015, never got around to using it then and promptly forgot about it until a couple of weeks ago. That was a shame, since it is a really nice greyish purple creme. It is quite calming and bright at the same time in a strange way. I like it!
I wore two coats, and it was slightly thinner than OPIs usually are, which made it easier to apply. That could be because it is four years old, so I cannot promise that newer bottles behave the same way.

 

Publicerat på juli 15, 2019, i Naglar i lila, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Hej!
  Älskar nagellack men bekymrar mig lite över vsd de innehåller och hur det kan tas upp i kroppen genom nageln. Du som har koll på biokemi också, hur tänker du om det?
  Tack för svar och för härlig inspiration

  Gilla

  • Jag skulle inte tro att särskilt mycket tas upp genom naglarna. De består av döda celler och har inga kanaler för att transportera in ämnen. Inte ens huden tar upp mycket av det man har på den. Om något så kan det kanske vara mindre nyttigt att andas in lösningsmedlen i nagellack, men jag tror det är för små mängder för att bli farligt. Om du är orolig kan du ju se till att ha bra ventilation när du lackar.

   Gilla

 2. Verkligen fint! Gillar att det är en klar färg men inte så det ”brinner” i ögonen. =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: