Gästinlägg: Karin skriver om Nerdlacquer I Think You Call Me… Sexy

Dags för ännu ett gästinlägg från Karin! Den här gången är det tjusiga Nerdlacquer I Think You Call Me… Sexy som hon har testat. Det ser himla fint ut, måste jag säga! Jag längtar tills Karin kommer hem med det till mig så jag också får bära det! 🙂

”Nu när Boston lagom till första advent fått lite snö har jag dragit på mig Nerdlacquer I Think You Call Me…. Sexy. Ett lack som i alla fall får mig att tänka på en snöig vinternatt!

Basen är mörkblå med glitter i blått och silver. Det innehåller också en gnutta holografiskt glitter men det ville tyvärr inte min kamera fånga upp. Lacket är också aningens ljusare än vad det ser ut att vara på bilderna. Formulan var utmärkt och jag bar tre lager. Viper, som jag visade upp förra veckan, blev lite utav en besvikelse då manikyren havererade totalt redan efter ett dygn. Den här godingen satt dock fast ordentligt och jag lyckades ha den i hela 4 dagar. Jag skulle nästan vilja gå så lång som att säga att det här är en av mina favoriter bland Nerdar!”

I think you...3

I think you...4

I think you...5

I think you...7

Time for another guest post from Karin!

”I celebrated Thanksgiving, and the snow that fell in Boston, by putting on I Think You Call Me….. Sexy from Nerdlacquer. A gorgeous, dark blue polish with silver and blue glitter with a hint of holo thrown in. The formula was excellent and three coats were enough for full opacity. Last weeks Viper mani was a bit of a let down as it chipped within 24 hours. This little darling did however not disappoint and lasted for 4 whole days. I think it might even be one of my favorite Nerds!

Publicerat på december 2, 2014, i Glitter, Karins gästinlägg, Naglar i blått, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Mmmmm Doctor Who-nörden är ju inte alls avundsjuk på det där…. Eller JO DET ÄR JAG! 😀

    Gilla

  2. Det ser riktigt läckert ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: