Nerdlacquer Home of the Untempered Schism

Det här lacket glömde jag att skriva om när jag lackade med det, men eftersom det är ett Nerdlacquer så är det en het gissning att det täckte på två-tre lager och var lättlackat eftersom de brukar vara det. Det är ett riktigt fint brunt glitterlack med stora och små guldglitter och mindre glitter i olika färger (svart, rött, blått mm).

Nerdlacquers är ju ökänt svåra att få tag i eftersom Amanda, som har märket, försvinner långa perioder i taget och dessutom har en tendens att inte skicka iväg alla beställningar. Beställer man direkt när hon släpper lacken funkar det oftast bra, men om man beställer efter det så är det inte så troligt att man får några lack. Nu har hon tydligen nyss börjat skicka ut paket till folk som beställde i januari – och som i många fall redan har fått sina pengar tillbaka från Paypal. Jag hoppas att de betyder att hon är på väg tillbaka igen, även om jag vid det här laget har de flesta Nerdar jag mest ville ha.

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I forgot to write about this polish when I wore it, but it is likely that it needed 2-3 coats for opacity and had an excellent formula as that is how Nerds usually are. It is a brown glitter polish with large and small hexes in gold as well as smaller glitters in several colours (at least black, red and blue).

Nerdlaquers are infamous for being difficult to get hold of since Amanda, who has the brand, has disappeared for long periods of time and also often does not send out people’s orders if they do not order immediately after she releases them. Lately she has actually sent out orders to some customers who placed orders in January (and who in most cases, has already gotten their money back from Paypal). I hope that means that she is coming back, even though I already own most of my Nerd lemmings.

Publicerat på september 13, 2015, i Glitter, Naglar i brunt, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: